keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Tupla-aksat

Tänään Pikin patti on melkein kokonaan laskenut. Piki muuten painoi lääkärin vaa'alla 18,6 kiloa. Tänään Miimi toi Pikille ensimmäisen säkin aikuisten ruokaa; sekoitellaan loput penturuuat siihen. Käytiin mukava lenkki rankkenevassa sateessa pimenevässä illassa Nuuskun, Rapsun ja Sisun kanssa. Otsalamputon vuodenaika alkaa olla ohi.

Tiistaina oli työpaikan liikuntailtapäivä. Menimme peruutuspaikalle Heidin vetämään agilityyn. Pitkästä aikaa agilitytreenissä - ei mene ihan pelkäksi kisaamiseksi. Kiva oli treeni, vaikka paikoin kinkkinen.
Rata: Heidi Hirvasoja-Korkee
Ennakointi merkkaamalla auttaisi moneen paikkaa, samoin se että en lähettäisi koiraa hypylle voimakkaasti huitoen, jos sen pitää hypyltä heti kääntyä takaisin, esim. hypylle 14. Samaa pätee esim. hypyille 6 ja 9. En meinannut millän ennättää puolenvaihtoon ennen hyppyä 4, joten siihen olisi pitänyt vääntää jonkinlainen "päärynä". (Saman illan treenissä harjoiteltiinkin tuota ohjausta, jonka oikean nimen taas unohdin.) Hypyt 14-15-16 tehtiin pyörittämällä ja pakkovalssaamalla hypylle 16. Kepeillä ennakoin ekalla kerralla liikaa, ja Viiru jätti viimeisen kepin pujottelematta. Ja tietysti sitä sitten korjailtiin pitkään. 

Treenin jälkeen lampsittiin noin tunnin lenkki, ja kohta pääsinkin jo iltatreenin rataa rakentamaan. Oltiin ekaa kertaa Viirun talvikauden ryhmässä. Treenin aiheena oli pakkovalssi vs saksalainen kakkoselle, pyöräytys kutoselle (ohjauksen nimi?), saksalaiset tai päällejuoksut hypyillä 8-9-10 ja nopea puomilta vapautus. Hypyillä olin kaikilla tekniikoilla onnettoman hidas, ja hypylle 10 piti yrittää vääntää viskileikkaus - mutta sekään ei oikein auttanut :(

Rata: Tuomas Haverila
Vallan kiva oli tämäkin treeni, ja valloittavan vauhdikas, mutta ohjaajan jaksaminen ja jalat olivat melkoisen äärirajoilla. Koirathan vasta vähän verryttelivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti