keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Vippihommia

Josepan hakuryhmäämme saatiin uusia jäseniä - kiva! Viirulla oli ukot etukulmissa, tyhjä, tyhjä, ukot noin takakulmissa. Jompi kumpi tyhjä vaati useamman lähetyksen ennen kuin Viipo meni suoraan tarpeeksi pitkälle (koska eihän siellä ketään ollut). Viimeiselle ukolle piti antaa lähtökehotus kolme kertaa. Viiru haukkui, kunnes menin paikalle. Ekaa kertaa Viipo kiipesi maalimiehen päälle, ja juuri tuomarijäsenemme. Annapas nyt se lelu, kun emäntäkin on jo tullut paikalle! Menipä kaikkinensa hyvin ja opettavaisesti... Ensi kerralla tehdään jotain hyvin innostavaa? Treenin jälkeen lenkkeiltiin Hinnin kanssa.

Pikin agiityssa aloitettiin keinuun ja pituuteen tustustuminen. Keinu vaatii hieman suunnitelmallisuutta. Lisäksi ohjelmassa oli tietysti putkia ja siivekkeitä. Nyt meni jo neljä estettä ;)

Viirulle oli tarjolla vippihommia. Vippi on semmoinen päärynäpyöritysohjaus (hypyt 5, 7 10, 18). Varsinkin vasemmalla kädellä oli vaikeaa. Kokeilin myös pitkästä aikaa äänetöntä ohjausta, mutta ainakin aluksi se vei minut liian hitaaseen ja rauhalliseen Topi-moodiin. Kohti kultaista keskitietä.

Rata: Heidi Utriainen
Kotiläksyä: Viiru tulee hyvin ohjauksiin mutta lähtee hitaasti niistä pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti