maanantai 5. toukokuuta 2014

Hidastelua

Sunnuntaina kuokimme tollerien agilityporukassa Lukkarisen Jarin luona.

Rata: Jari Lukkarinen

Yritin poistua mukavuusalueelta ja valssata hypylle 4. Pyysin oikein Heidin videoimaan niin näkisin, mikä menee pieleen. Juuri se kerta menikin harvinaisen hyvin, vaikka parannettavaa on paljon. Niin kuin monessa muussakin kohtaa. Videolta näkyy hyvin, miten hidastan Viirua läpi koko radan.


Piki ei kyllä hidastellut radalla juoksennellessaan putkia ja siivekkeitä. Siedätimme pentusta minun liikkeeseeni. Halusin myös Pikin tutustuvan uuteen paikkaan, ihmisiin ja koiriin. Hyvin Piki keskittyi tekemiseen.

Hidastelua oli myös maanantai-iltana Pikin jälkikurssilla. Nyt mentiin metsään, ja tehtiin pitempi jälki. Namuja oli kuitenkin joka askeleella, ja kasojakin muutama. Piki kulki jäljen hitaasti ja tavattoman tarkasti. Mallisuoritus, sanoi kouluttaja. Poljin Viirullekin lyhyen jäljen, hieman pidemmin askelin. Viirua piti jarruttaa. Lopuksi päästin laiskuuttani tyttöset juoksentelemaan lähitienoolle. Siellä ne imuroivat vähemmän ahnaiden kurssilaisten nakkeja ja muita jälkiherkkuja. Tyttöset ihmettelivät, miksi emäntä oli ensin tyytyväinen namien seuraamiseen ja sitten melkein suuttuu. Ei ole reilua. Ja miten niin seurataan jälkeä väärään suuntaan. Ei nakit voi olla väärässä suunnassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti