sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Hellehyllytehtailua perinteisessä puunjalostuskaupungissa

Anne Huittinen tuomaroi helteisessä Varkaudessa hypärin ja kaksi agilityrataa. Teimme lukemattomia virheitä, jopa kaksi kertaa tuli pituus suoritettua väärin (vinosti), mikä johtui minun hitaudestani. Jotain pitäisi omalla liikkumiselle ja jaksamiselle tehdä. Kyllä oli kuuma!

Mukana Savo-ringissä Varkaudesta Kuopioon oli myös maailman paras kety, joten nyt meillä on videomateriaalia (mikä tuskin ilahduttaa ketään).

Hyppyrata:

Ensimmäisellä agilityradalla Viiru hipsii tiedustelemaan minulta, miksi jätin sen lähtöön tokon istu-käskyllä enkä agilityyn asiaankuuluvalla sanonnalla Odota! Tässä radassa oli monia hyviä kohtia.

Kolmannella radalla sössin kolmantena olleiden keppien aloituksen - en rataantutustumisessakaan saanut tarvittavaa tuntumaa, mutta hylky tuli vinosti hypätyltä pituudelta, luulisin. Lähinnä tsemppasin itseäni keskeyttämään, jos Viiru varastaa lähdöässä. Radasta ei ole kuvaa, koska kety viihdytti Pikiä.

Miss Märkä Pyyhe ja piharatamonsyöjä
Piki käyttäytyi kisoissa vallan mainiosti eikä yhtään harmittanut, että mainio sosiaalistapahtuma, Joensuun kaksipäiväinen näyttely, jäi hyödyntämättä. Vasta eilen kekkasin, että sinnehän pääsee koetoimitsijakortilla ilmaiseksi.

Olipa mukava päivä Varkaudessa ja Kuopiossa. Vaikka radat menivät alle odotusten - vaikeitahan radat olivat muillekin tuloslistoista päätellen. Ja vaikka kety pamautti auton perän Kuopion Prisman betonimötikkään, kun peruuttamalla yritimme saada koirat varjoon. Ja vaikka auton ilmastointi rupesi temppuilemaan viimekesäiseen tapaan. Ja vaikka meinattiin kolaroida vitostiellä ilman omaa syytä.  Mutta hengissä ollaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti