perjantai 23. toukokuuta 2014

Hiki

Helle jatkui. Maanantaina hakuharkkoihin saapuivat vain kovimmat jätkät = keski-ikäiset naiset. Treenillämme oli teemakin, mutten enää muista mikä. Neljä ukkoa: pimeä + haukku kunnes menin paikalle, haamu + 40 haukkua, pimeä + haukku kunnes menin paikalle, haamu + haukun aloitus. Eka pisto, löytö ja ilmaisu olivat upeat, vaikka itse sanoinkin. Jännä juttu: Viiru varasti kakkoselle ja kolmoselle. Ja oli siis edellisenä päivänä varastanut agikisoissa. Tekeekö tiukkaa esittää pyhimystä kotona piippaavien pöljäkkeiden rinnalla?

Tiistaina jatkuivat jälkikurssi, helle ja osallistujakato. Pikillä oli edelleen nami joka askeleella, mutta askeleet eivät enää töpötelleet ihan peräkkäin. Hienosti meni. Viirullakin oli jälki mutta pidemmät askeleet, enemmän vauhtia ja vähemmän tarkkuutta. Kotiläksyksi vaikeampia jälkiä ja oman hajuisten keppien nostamista maasta (ei jäljeltä sentään).

Viirun agilityssakin tuli hiki, Viirullekin, vaikka tyttöset uivat sekä ennen että jälkeen treenin. Ensin vauhtia (numerot ilman kehyksiä) ja sitten haltuunottoa (laatikot). Vaikein oli vauhtipätkän hypyn 2 takaakierto, saatiin hyppykin kaatumaan. Lopuksi Heidi auttoi treenaamaan puomia. Kiitos!

Rata: Heidi Utriainen
Pentukoulu meni kaupunkikävelylle kuumuudessa. Piki sai seuraa yhdestä koululaisesta ja Katja-kouluttajan kelpeistä. Hyvin pärjäsi Piki ilman vakitukihenkilöä. Käytiin vielä Vinjan kanssa lenkillä. Piki rypi kaikissa ällökuraojissa, niin oli kuuma. Ja sitten unta palloon! Perjantaina lenkkeilttin ja uitiin Vinjan kanssa ihan puhtaassa Pyhäselässä.

Viiru on nyt ilmoitettu luonnetestiin. Toivottavasti saadaan paikka ja päästään testaamaan testin validiteettia.

Piki ja Susu eivät vielä ole aloittaneet rentoa yhteiseloa, mutta rauhanomainen rinnakkaiselo sujuu. Piki on kiinnostunut Sususta, Susu väistelee Pikiä. Osan ajasta jompikumpi pöljäke on portin takana, ettei Susun tarvitse liikaa hermoilla. Teinihiki vain tuoksahtelee ja pirskahtelee, kun Piki riehuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti