lauantai 5. huhtikuuta 2014

Laatuaikaa

Lauantaiaamu käynnistettiin huristelemalla hallille Sirkun ja Susun kanssa. Viirun kanssa harjoiteltiin kisakäyttäytymistä, tai minä harjoittelin esim. noudon ja kaukojen käskyjä. Seuraaminen meni ihan OK, minun silmiin myös kaukot. Noutoja tehtiin yksi kokeenomainen. Tapansa mukaan Viiru jäi kauas ja vähän vinoon - parempaa ei ole osattu opettaa. Ja loppuasentokin oli puolinainen. Olin ajatellut vielä viikon pikkusen treenailla ennen koetta... Mutta Sirkkupa huomasi, että Viirulla on juoksu. Se siitä. Kokeenomaisen noudon jälkeen Sirkun kanssa kiusoteltiin Viirua kapulalla. Siitäpä tuli hieno vauhti myös palautukseen - ei edes tarvinnut juosta karkuun.

Lopuksi lisää hauskaa tokoa: siivekkeiden kiertämistä ja joukkoon pari stoppia. Vallan hienoja!

Pikin kanssa Sirkku yritti näyttää minulle perusasennon ja seuraamisen alkeiden opettamista, mutta olin ihan liian kömpelö.  Istumassa pysymistä opeteltiin, tehtiin vauhtiluoksetulo sekä namikupille juoksemisia ruutuun. Jonkin verran Pikseli otti häiriötä viereisen kentän agi-SM-valmennusryhmästä - mutta aika vähän.

Loppulenkillä uskaltauduimme pitämään kaikki kolmea koiraa irti, ja hyvin sujui. Piki on aika hyvä muiden koirien kanssa :)

Iltapäivällä oli tilaisuus laatuaikaan Pikin kanssa, kun Sirkku lenkitti aikuiset koirat. Pikin mielestä laatuaikaa olisi ollut jokin ihan muu kuin kaupunkikävely. Melkoisen rauhallinen oli Piki ilman tukihenkilöä, ja aika paljon jänskättivät monet asiat ilman Viirua, mutta eivät varsinaisesti pelottaneet.

Piki ja Susi torilla


Rannalla... mutta voisitko päästää irti?


Piki ja Romeo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti