torstai 10. huhtikuuta 2014

Backlap ja muuta

Hmmm... maanantaina tottisteltiin ja riekuttiin sukulaisporukassa. Viiru osasi mennä eteenmenossa maahan ja eteen tuleminen tuntuu viimeinkin edistyvän. Miimi neuvoi. Piki luopui (tai oli luopumatta), istui, malttoi (tai oli malttamatta). Aurinkoiset ja kirpakat mutta pölyiset säät jatkuvat. Illalla on ihanan myöhään valoisaa.

Pikin agilitytreenissä mentiin kahteen mutkaputkeen peräkkäin. Sehän sujui. Yksi kerta meni tosi hienosti, kun maltoin olla rynnimättä, mutta maltoin pitää ohjauksen päällä tarpeeksi pitkään. Piki leikki hurjasti kouluttajan kanssa, voi Heidi-parkaa. Viirun kanssa koulutti toinen Heidi. Teemana oli backlap, vähän niin kuin viskileikkaus ilman leikkausta - synnynnäiselle viskileikkaaja-Viirulle vallan luontaista.

Rata: Heidi Utriainen
Jalka kesti esteelle 13, sitten tuli jokin revähdys tai venähdys, onneksi ei täydellinen poksahdus. Treenattin sitten kontakteja ja loppupätkää 16 - 20. Vaikeaa oli alussa saada Viiru putkeen 4 ja ehtiä itse muurille 5 vääntämään saksalaista. Ja saksalainen piti tehdä ilman ylivetoa toisella kädellä, muuten jäin auttamatta tupeksimaan Viirun jalkoihin.

Torstaina lenkkeiltiin Jaamankankaalla, kun ei tässä kotikulmilla uskalla pitää juoksuista Viipotinta irti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti