lauantai 12. huhtikuuta 2014

Hyvää tahtoa ja kavereita

Perjantaina oli JoAn tokoryhmän päättäjäiset, Ensin tehtiin tunnistusnoudon alkeita. Viiru kokeili samalla metodilla kuin Maijan tokokurssilla aikanaan. Ja taas oli kapulan etsiminen nenällä pöpeliköstä ihan tavattoman siistiä. Lopuksi oli temppurata. Hieman jäi harmittamaan, etten edes yrittänyt lähettää Viirua ruutuun. Mutta tässä loppukuvassa Viiru on kyllä aika oikeassa paikassa ;)
Tokoryhmäläiset ovat ryhmittyneet Viiru Virkaintoisen patsaan ympärille I.


Tokoryhmäläiset ovat ryhmittyneet Viiru Virkaintoisen patsaan ympärille II.

Otin monta kuvaa, joissa koirakoiden asennot ja ilmeet vaihtelevat. Mutta Viiru jököttää paikallaan kuin tatti silmää räpäyttämättä. Tiia-kouluttaja puuttuu kuvasta. Kiitos kivoista treeneistä!

Lauantaina oli Pikillä pentumiitti muiden suht samanikäisten pentujen kanssa. Piki oli kyllä vähintää pari kuukautta muita vanhempi, ja vähintään saman verran isompi ja varsinkin jykevämpi. Pikin kasvu on hidastunut, ja ruokamäärä on pitänyt pudottaa alle puoleen. Pennut tulivat hyvin juttuun keskenään, ja kaikki saivat juosta sydämensä kyllyydestä. Kiinnostavaa oli tarkkailla pentusten käyttäytymistä ja vuorovaikutusta.

Kun ei päästy tokokokeeseen, polkaistiin iltapäiväksi pystyyn pienimuotoiset hakutreenit Even ja Niken sekä Hilkan, Kirin ja Valon kanssa.  Viirun kaksi ukkoa oli piilossa jopa minulta. Tästä tuli pari tyhjää. Onneksi tytöt olivat piiloutuneet niin fiksusti, ettei tyhjiä tullut kohtuuttomasti ;) Kaksi pistoista oli upeita, yksi ihan ok, ja yhdessä Viiru kaarsi oikein kunnolla taaksepäin. Onneksi jälkimmäinen ukko löytyi toisella upealla pistolla. Haukkuja oli 55 (tasan?) kummalllakin.


Pikilläkin ukkoja oli kaksi. Ensimmäisen lähdön Piki katseli, ukko haamutti ja piiloutui melkoisen kaukana. Hyvin irtosi! Toinen ukko oli valmiina aika lähellä takarajaa ja lähti sieltä pakenemaan. Hurjalla innolla Piki säntäsi perään. Ja sitten me tytöt leikittiin!

Tässä näkyy ainakin osa kaikista mukana olleista ausseista.

Loppuriekkumisesta olisi saanut varmaan parempia kuvia, jos olisi lukenut kännykkäkameran käyttöohjeen ja pannut rillitkin päähän. Mutta tämmöistä se oli.


Nikke-eno ja Piki

Tarakin oli mukana. Ja osaa istua nätisti.
Olipa hyvän mielen treenit ja riekkumiset, kiitos Hilkka ja Eve!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti