tiistai 17. joulukuuta 2013

Pikkujoulut ja muuta kivaa

Pikkujoulut

Miimi järjesti pikkujoulut meidän makuumme. Ensin käytiin lenkki koirien kanssa. Pikku Pikikin jaksoi hyvin loikkia lumessa ja oli reipas muiden koirien kanssa. Lenkin jälkeen kaikki yhdeksän(!) koiraa saivat tulla Miimille sisään. Kaikki olivat tosi siivosti, nauttivat rapsutuksista ja yrittivät nauttia pöydän antimista. Piki tutustui myös monenlaisiin ihmisiin. Aluksi se on varautunut mutta lämpenee sitten nopeasti. Just tätä meidän koirat tarvitsivat: Viiru kiitämistä vapaana muiden kokoistensa koirien kanssa ja Piki ystävällisten ihmisten ja koirien tapaamista. Kiitos Miimi!

Joulun odotus alkaa tiivistyä: huomenna tulevat ensimmäiset tyttöset kotiin joulun viettoon. 

Tokoa

Maanantai-iltana jätettiin Piki kotiin ja lähdettiin Viirun kanssa tokoa treenaamaan Linnunlahden kentälle. Liikkeestä seisominen edistyi, takapalkka toimii hyvin. Pitäisi tehdä joka päivä vähän. Pitkässä seuraamisessa kontakti putoaa. Avoimen luokan hypyssä Viiru istuu vinoon; vahvistettiin oikeaa paikkaa nameilla. Viiru haki kapulaa innokkaasti, ja kokeilimme ekaa kertaa elämässämme hyppynoutoa. Sehän sujui, mutta vaati aluksi houkuttelua paluuhypyssä. Nouto on kyllä edistynyt :) Eteenmenossa Viiru jäi istumaan, kun vein "eteenmenotontun" kentän reunaan. Viipo malttoi sitten seurata ja syöksyä lelulle vasta eteen-käskystä. Ruutua tehtiin ihan eri paikassa ja vain lelulla, ettei Viipo rupea turhaan epävarmasti himmailemaan. Oikein hyvä treeni, vaikka tehtiinkin monia liikkeitä! Ensi lauantaina taas jatketaan.

Kaupunkikävely

Tiistaina oli ikävä sää ja pääkallokeli. Illaksi oli sentään jo ehditty hiekoittaa kadut. Kävimme koko nelijäseninen laumamme tepastelemassa Joensuun keskustassa kävelykadulla ja joen rannassa (sillankin  alla). Piki on viikossa rohkaistunut ihan silmissä. 

Rokotus

Varasin rokotusajan aatonaatolle ja aloitin matokuurin. Kotona sattuikin olemaan Axiluria niin, että siitä riittää molemmille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti