lauantai 9. marraskuuta 2013

Marraskuu

Pitkästä aikaa oltiin mökillä. Marraskuun rauha, pysähtyneisyys ja hiljaisuus. Pikku pakkanen puuttui ihan täydellisestä tunnelmasta.

Ensimmäinen kerta mökillä ilman Topsukkaa. Tarkoitus oli pitää Topin ja Mörkön ripottajaiset, mutta minä onneton unohdin tuhkat kotiin. Lähdin mökille suoraan töistä, jottei tarvitsisi ajaa koko matkaa pimeässä.

Mökillä ulkona oli sysipimeää ja hipihiljaista. Ei valo- eikä melusaastetta. Paitsi meidän pihavalot ja grillinuotio.


Saunassa oli lämmintä ja vähän hämärää.

Viiru vilvoittelee vaarin vanhan kylpytakin päällä.

Lauantaiaamuna nukuttiin pitkään ja tehtiin pieniä pihahommia. Lenkillä Viiru ehti kieriä kakassa ennen kuin huomasin ja ehdin kieltää. Tämä olikin Viirun eka kakassakierimiskerta. Viirun (ja minun) onneksi saunan padassa oli jäljellä haaleaa vettä. Muuten kakkamaatti olisi saanut kylmän kylvyn hyisessä Herajärvessä.

Hiukset: Kakka, Garnier Fructis Shine and Volume, kuolleet koivunlehdet, kylmä järvivesi
Iltapäivällä käytiin itseksemme treenimässä keppejä ja kontakteja. Kontakteilla varmisteltiin oikeaa pysähtymispaikkaa ottamalla kosketusalustaa esittävät hiekkaanhaudatut paperinpalaset taas käyttöön. Viiru hieman hätkähti keinun paukausta, joten syöttelin sille riistakuutioita ja paukuttelin keinua. Kepeillä harjoiteltiin vaikeampia kulmia ja etäisyyttä. Lopuksi hurviteltiin putkirallia.

2 kommenttia:

  1. Tästähän on tullut oikein muotiblogi. :D

    VastaaPoista
  2. Viiru ja minä voitaisiin perustaa stailaus-, kauneus- ja luontaishoitola, jonka hoitotuotteet tulisivat taatusti suoraan Suomen luonnosta - tosin eivät aina puhtaasta luonnosta.

    VastaaPoista