sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tavoitteet saavutettu

Viiru on aika kätevä emäntä, eilen BH, tänään SERT agilityssa. Mika Moilanen tuomaroi ACElla. Nolla tuli jo ekalta radalta. Rata oli kiva, juostava. Viirun kaarrokset olivat jättimäiset. Kontaktit menivät hyvin, kun niillä ei tarvinnut ottaa etäisyyttä. Nyt päästiin runsaat 14 s alle ihanneajan, mutta 32 koiran joukossa sijoituttiin vasta viidensiksi. Nythän onneksi vauhti ei ole kiinni koiran hermoista, vaan helpommin korjattavista asioista. Acelaiset tekivät kivasti ja palkitsivat kaikki viisi nollan tehnyttä.

OK, en enää ota tämmöisiä ruusukepönötyskuvia.
Jäätiin vielä kokeilemaan kakkosia yhden radan verran. Lupasin Viirulle, että nyt pidetään hauskaa ja mennään kovaa ja korkeelta. Olisikin pitänyt juosta kovaa, tosi kovaa. Mutta ei kuitenkaan rynniä ;) Otin A:lta reilusti etumatkaa - ja mitä tekee hän: suorastaan loikkaa melkein puolestavälistä alastulokontaktia. Virheen tein, mutta lupaus mikä lupaus: jatkettiin kovaa menemistä eikä korjattu kontaktia ja menty radalta pois. No, minähän tästäkin epäjohdonmukaisuudesta tulevaisuudessa kärsin... Tuloslapusta näin, että jostain tuli kielto. Ja sitten hylky. Tämä on tapahtunut jossain selkäni takana... siis rynnin enkä edes katsonut mitä koira tekee. Kauniisti sanottuna luotin koiraan. Toinenkin hylky tuli vielä väärästä putken päästä. Hauskaa oli ja kovaa mentiin! Kontakteja taas sitten korjaillaan.

Oli kiva tavata Eeva ja Lykky ihan livenä.

Tämän vuoden viralliset tulostavoitteet on nyt saavutettu: näyttelyssä H, tokossa ALO1, pk-puolella BH ja agilityssa nousu kakkosiin. Nyt asetutaan pitkäksemme ja syljeskellään kattoon.

5 kommenttia:

 1. Kiva oli nähdä teidät myös! Toivottavasti osutaan vielä yksiin. Teillä on ollut upea vuosi!

  VastaaPoista
 2. Onnea ihanalle Viirulle sekä BH:sta, että agiliito-menestyksestä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnitteluista! Viirun kanssa on mukava puuhailla, kun se on joka paikassa kotonaan :)

  VastaaPoista
 4. Hienon hieno tuloskimara! Onnittelut! Kyllä kelpaa jäädä lepäämään laakereilleen. Vaikka hitusen epäilenkin, että mahdatteko oikeasti malttaa olla tekemättä mitään. :)

  VastaaPoista
 5. Eve, ehkä jotain pientä puuhastellaan :)

  VastaaPoista