lauantai 5. lokakuuta 2013

Neiti Etsivä ja maalarinteipinriekaleiden arvoitus

Alkuviikosta eli vielä toivo BH-kokeeseen mahtumisesta, joten käytiin kentällä treenaamassa. Tiistaina Viirulle tehtiin melkoisen vaikeaa häiriötä melkoisen pitkässä paikkamakuussa, ja se nousi ja lähti tulemaan luokseni. Hmm, sellaista ei ole tapahtunut aikohin, mutta eipä ole paljon treenattukaan. Toruin, ja sitten paikkailtiin. Ja seuraavina päivinä paikkailtiin lisää. Mutta seuraamisen fiilis oli todella korkealla, samoin eteentuleminen luoksetulossa on edistynyt nopeasti. Tällaisen treenikaverin kanssa tottis on vaikka miten hauskaa. Tiistaina Viiru kävi myös lenkillä Zorron ja Elenan kanssa. Topin liikkuminen on niin huonoa, että se sai jäädä makoilemaan kotiin.

Meillä on ollut käynnissä lämmitysremontti, ja torstaina käynnistyi piharemontti. Viiru on viettänyt päivät Sirkun entisessä huoneessa, joka on kauempana pihasta ja melusta.Koirat ovat olleet kyllä yllättävän rauhallisesti, mutta ei Viirukaan kestä mitä vain. Neiti Etsivä löytää huoneesta kaikkea yllättävää. Perjantaina Viiru oli tuunaillut huoneessa ihan kunnolla, verhot sentään olivat ikkunoissa. Miksi pyllykarvoissa ja hännässä oli maalarinteipin ja paperin riekaileita? Arvoitus kiehtoo.

Torstaina käynnistyi JoAn syyskausi. Uusi kouluttaja Jari Lukkarinen oli suunnitellut radan, joka näytti paperilla helpommalta kuin olikaan.

Mutta Viirupa osasi kepit hienosti, myös muurin 15 jälkeen. Hypylle 13 ei ehditty harjoitella pienempää kaarrosta (ikuinen ajoitusongelmani) eikä loppusuoran saumatonta sujumista. Kiva treeni! Agilityn jälkeen käynnistyi vielä tokon voivoi-kurssi, jossa harjoittelimme maahan-seiso-maahan- ja maahan-istu-maahan-kaukoja. Siis liikeratoja namilla näin aluksi :) Saisi jo olla toppatakit mukana näin pitkissä treeneissä.

BH-kokeeseen emme sitten päässeet, mikä oli lopulta hyvä. Perjantaina oli vilskettä, kun Susu ja muutkin aikuistuneet tytöt palasivat kotiin viikonlopuksi ja myös Eve ja Nikke tulivat yökylään. Taas oli lenkkiseuraa! Lauantai-iltapäivänä käveltiin Niken sekä Sinan, Saimin ja Ulpun kanssa parin tunnin lenkki Lykynlammella. Tai varsinkin Nikke, Ulpu ja Viiru juoksivat, ja moninkertaisen matkan.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eeva, kiitos Topin silityksistä ja lohduttavasta viestistäsi. Siellä Topi nyt sovittelee siipiä ja viattomuusrinkeliä.

      Poista