lauantai 17. elokuuta 2013

Putki päällä

Tämän viikon harkat ovat sujuneet Viirun kanssa aivan harvinaisen hyvin. Ja makkaransyöntikisassa alkanut voittoputki jatkuu. Oman agilityryhmän kisanomaisessa treenissä Viipo palkittiin kummaltakin radalta ;)

Keskiviikkona kokoonnuttiin Josepan esineruutuiltamiin. Tallattiin kaksi kisakokoista ruutua, näin jokainen koira pääsi ruutuun, jossa emäntä ei ollut rymynnyt. Viiru meni viimeisenä "nartturuutuun". Odotukseni ylittäen Viiru haki kaikki kolme esinettä, viimeisen tosin melko läheltä lähettäen. Esineet olivat Viirun pehmeitä lemppareita, tumppuja ja sukkia. Sitten vielä kiiruhdettiin hallille sovittamaan treenitaskua ja juoksemaan lyhyenlyhyttä radanpätkää.

Agilityssä torstaina Sansku piti siis meille kisanomaiset treenit. Rata oli mukailtu Lukkarisen Jarilta (ei ihan samanlainen kuin kuvassa). Treenin teema oli rytminvaihdoksia ja linjauksia, mutta ne jäivät meiltä tekemättä. Varsinkin ekassa yrityksessä, joka päättyi (vasta) esteen 17 riman putoamiseen, kaarrokset olivat ulkoavaruudesta.

Tollerien hakuharkkoihin osallistui perjantaina niin monta ihmistä, että saatiin tehtyä Viirulle risteilytreeni. Kumpuileva, jopa mäkinen maasto ei ollut paras mahdollinen, mutta suunniteltu mikä suunniteltu. Ja olipa huippuhauskaa :) Haukku piti vain aloittaa.

Topilla ukkoja oli kaksi, ja palkat olivat suorat. Ja ukkeli itse tyytyväinen:) Topsukalla oli ohjelmaa myös torstai-iltana, kun 10 vuotta täyttävän Nuuskun kanssa sai mennä lenkille. Mikäs Topin oli kävellessa neljän juoksuisen ja yhden juoksuttoman nartun perässä. Onnea, Nuusku!

Topi Jaamankankaalla elokuun alussa

Hyvää Höytiäisen vettä
Vedestä nousi keppi

Viiru on kunnostautunut pk-lajeissa tällä viikolla. Lauantainakin hakuiltiin, nyt kaukaisten vieraiden Even, Taran, Astan ja Niken kanssa. Harjoiteltiin haukkumista, ja tarkoitus oli vääntää nupit kaakkoon. Ukot pakenivat avoimessa maastossa, haukuttivat pitkän tai lyhyesti ja palkkasivat. Lenkilläkin käytiin. Leppoisaa elokuun iltapäivää varjosti irtokoira ja piittaamattomat ihmiset. Karusellissa pyöri pentu, jota irtokoira jahtasi, kaksi ihmistä jotka yrittivät ottaa irtokoiraa kiinni, huutava nainen, joka piteli kahta narttukoiraa, joista toisella oli juoksu ja toinen ei siedä lähellä ketään - sekä irtokoiran omstajat, joista toinen keskittyi omaan juoksulenkkiinsä ja toinen läpsyttelemään varvastossuissa. Hyvä ettei Topi ollut mukana.

Muuten hieno viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti