sunnuntai 4. elokuuta 2013

Ihana viikonloppu

Mitähän tapahtui viikko sitten hakuharkoissa... Teemana oli taas innokas haukku. Ajatuksena oli lähettää Viiru ukolle, ja hyvän lähdön jälkeen ukko pinkaisisi karkuun. Eka ukko oli vieras mies, ja se onnistui täydellisesti. Kaksi muuta meni vähän sinnepäin :)

Kännykän noutotreenit edistyvät huonosti, mutta muut esineet nousevat paremmin.

Keskiviikkona aksattiin Soilin treeniä, joka oli taas ihan huippuvinkeä. Rata meni tosi hyvin, joten kyllä harmitti, kun aiemmin olimme havainneet Vipstaakilla alkaneen juoksun emmekä pääsekään korkkaamaan virallista kisauraa PoKS:n seuraavan viikonlopun kisoihin. Alkukesän minijuoksu taisikin olla väärä hälytys.
 
Torstain ohjatussa treenissä alku oli lainattu Ojansivun Katjan treenistä (ja piirros taas on linkitetty Heidin blogista). Meillä este 10 oli putki ja sen jälkeen viimeisenä kepit. Hauskaa pyöritystä ja leijeröintiä.
Kun ei päästy kisoihin, painuttiin vattuun. Olikin vallan ihana mökkiviikonloppu leppoisine säineen, marjastuksineen ja uimisineen. Topi ui innokkaasti, kun koko porukka oli vedessä. Viiru ui pitkät matkat pelastustehtävissään.
Kalju-Kankkunen tuumailee saunan kuistilla.

Topi lepäilee mökin kuistilla.

Vesi-ihmis-agilitya
Susu ja Viiru ovat kesäisen lempilajinsa parissa: otetaan kunnollinen pitkä ja tukeva keppi. Kumpikin aussiesiiveke nappaa rimasta tukevan otteen. Sitten juostaankin takaapäin pahaa-aavistamattoman uimarin tai muun ihmispolon kummaltakin puolelta. Hyppääkö?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti