sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ekat möllit

JoAn agilitymöllit olivat meidän treeniryhmämme vastuulla. Ryhmämme viidestä jäsenestä pääsi paikalle kolme. Saimme onneksi tuomarin ja apua muista ryhmistä, mistä kiitos :) Lähiseudun viralliset kisat ja muu koirahappeningit verottivat osallistujia niin, että päätimme Viirun kanssa juosta sekä mölli- että kisaavien radan - ja kummankin kaksi kertaa. Mölleissä Viiru kisasi Kiri-emänsä kanssa, muita ei sitten ollutkaan. Kisaavien radalle Suski kaivoi esille myös Reino-Matin.

Lukkarisen Jari tuomaroi ja oli tehnyt kivat radat.

Mutta kun ei osaa ohjata muuta kuin suoraan juoksemista... Videolla näkyy, että en osaa pyörittää hyppyjä 12 - 14. Toisaalta plussaa, ettei Viipo karannut putkeen. Ja muutenkin oli hyvä fiilis! Kiva, kun Kerttu oli mukana.

Toinen rata oli armotonta sähläystä - mutta ei masennuta. Videolla näkyy toinen yritys, eka oli vielä kauheampi. Ja montako vuotta onkaan ohjaaja harrastanut?

Varsinkin kismitti 3 - 4 - 5 -pätkä niin paljon , että piti vielä sitä hinkata hetki kisan jälkeen. Jari neuvoi tekemään 4-hypylle persjätön valssin sijaan. No, teki kummin vain, linja ja ajoitus pitäisi osata... Keinulle ei saa mennä liian kovaa... Joka kohta pitää ohjata, myös ne varmat (putki 16)... Persjätössä pitää koira ottaa mukaan...

Lähdettiin kotiin. Kotona tajusin, että kisalistat jäivät hallille - ei kun hakemaan. Ja vielä piti muutama kerta tehdä radan alkua A-esteelle saakka. Kyllä me sit osattiin :) Loppulenkillä moikattiin luonnetestissä ratamestarina häärinyttä Miimiä.

Eikös tärkeintä ole hauskanpito? Jaahas, Sirkku sanoi, että kohta meillä on lähtö- ja kontaktiongelma. Siis listalle nekin. Hyvä, ettei opeteltava uhkaa loppua kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti