perjantai 11. tammikuuta 2013

Ti - to = toko + 2 x agi

Tiistai: toko

Aussieporukalla kokoonnuimme raviradan parkkiin. Edellisenä iltana kotona seuraaminen sujui huonommin kuin koskaan. Viiru ennakoi jääviä. Sirkku neuvoi vahvistamaan nyt vain seuraamista. (Ei ole nyt sitten harjoiteltu näyttelyäkään varten seisomista!) Tiistaina Hannan neuvoilla saatiin muutama askel menemään: patukka kainaloon ja pudotus koiran taakse. Hieman parannusta.  Treenin jälkeen Miimi tuli siistimään Viirua. Paljon parannusta - kiitos, Miimi!

Myönteistä: Viiru on oppinut nostamaan noutokapulan. Panin kapulan kahden saappaan varaan niin, että se tarjoutui nostettavaksi keskeltä. Siitä se sitten lähti :)

Keskiviikko: agility

Varastin tolleriagilitysta Heidin radan, helpot hypärit. Teimme vaaleat pallerot. Kyllä, onnistuin toistuvasti olemaan väärällä puolella hyppyä 4. Haastavaa oli ehtiä persjättöön putken jälkeen. Hypyille 14 - 15 tuli valtava kaarros minun peruspyöritykselläni. Voin lakata jännittämästä, hyppääkö Viiru muurin ja renkaan.

Topi oli mukana, ja teki vähän tokoa.

Torstai: agility

Hyppyradalla oli vaikka mitä haasteita. Pakkovalssimerkin Viiru ohitti selkäni takaa. Hyppy edestä, hyppy takaa tuntuu helpolta, mutta ei olekaan, kun pitäisi saada seuraavaan ohjaukseen etumatkaa. Helppo kohta tehtiinkin kahtena ennakoivana persjättönä - ei meinannut millään onnistua. Sitten vielä takaakierto ja heti perään toinen samassa linjassa olevalle hypylle. Onnistui, kun teki rauhassa. Sitten saikin syöksyä suoraan putkeen.

Seuraavassa pätkässä oli takaakierto, valssi, heitto hypylle, hanaa, hyppy-välistäveto-hyppy, putki ja loppusuora. Vaikeaa oli välistävedossa ja seuraavan hypyn heitossa etäisyys ja ajoitus. Saatiin menemään, mutta ei sujuvasti. Miksei muut voi olla samanlaisia välistävetäjiä kuin Topi?

Osa hypyistä nostettiin jo 55 senttiin.

Lopun putki-hyppyrevitys meni kuin elokuvissa, ihan mahtavaa irtoamista, leijeröintiä ja vauhtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti