torstai 31. tammikuuta 2013

Juoksentelua

Keskiviikkona Tuomaan radalla oli monenmoisia hyppyesteitä. Onkohan Viiru ennen loikannut maksimuuria? Okseri oli pikemminkin medillä. Voisin lakata jännittämästä sitä, hyppääkö Viiru mitä hyvänsä.

Teimme kontaktittomat ja kepittömät pätkät: 4-6, 9-11 ja 15-19. Hypyille 5-6 kokeilimme hyppyjen väliin valssaamista sekä takaaleikkausvippausta (onkohan sille nimi), mikä toimi aivan yllättävän hyvin. Lopun pätkällä tuntui rataantutustumisessa luontevalta tehdä persjättö hypyn 17 jälkeen, mutta se ei onnistunutkaan millään, kun taas yllätyksekseni Tuomaan vinkkaama vastaanottovalssi pelitti hienosti. Takaaleikkauskokeilut menivät enemmänkin pyörimiseksi.

Tänään torstaina piti olla Viirun ohjattu ryhmä, mutta kouluttajamme oli sairaana. Onneksi on maailman parhaat treenikaverit :) Päivi tekaisi kivan 13 esteen radan, josta me teimme opettavaisia pätkiä. Ennakointia... Pari ennakoivaa valssia ja ennakoiva peruskäännös tai vaihtoehtona jaakotuksentapainen. Viirun kanssa välistävetoihinkin pitäisi saada lisää ennakointia.

Tänään onnistui keppien pujottelu niin, että Viiru sai lopuksi palkaksi pallon. Teimme vain vähän toistoja, koska sujui niin hyvin. A:ta kokeiltiin pari kertaa. Keinun loppupäätä keikuttelin, ja Viiru otti loppuasennon. Puomiin kiirehdin jo yhdistämään toisen esteen. Viiru tosin yhdisti hypyn ja puomin alla olevan putken. Piti heti kääntää putken suu pois kutsumasta.  Sitten sujui. Kivat treenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti