lauantai 24. marraskuuta 2012

Stayin' Alive

Olipa hauska lauantai-ilta! Varasimme Hilkan, Kirin ja Valon kanssa JoAn hallilta treeniaikaa, jotta Kiri saisi harjoitella erilaisia keinuja. Valo ja Viiru ovat siis Kirin lapsia, vai pitäisikö sanoa pentuja. Koska pääasia oli keinun treenaaminen, ratamme oli vain vauhtiympyrä, jossa oli kaksi suoraa putkea, hyppyjä, muuri, rengas ja se keinu (vaihtelimme kahta erilaista keinua). Kaikki pääsivät baanalle. Viiru teki kujakeppejä ja kiisi vauhtiympyrää ilman keinua. Radalla sujuivat niin maksirengas, maksimuuri kuin 50 - 55 cm:n hypyt. Ekalla kerralla varpaat kolahtivat muurin päällipalikoihin mutta ei seuraavalla. On se maksimuuri kääpiölle korkea.

Topi heräsi henkiin omalla vuorollaan. Topin hypyt olivat mineimmillä mineillä ja muurissa vain palikat. Rengasta ei tehty, ja keinu mentiin varovasti. Voi että mitä kaikkea vanha koira osaa. Kun pyörylällä jättää Topin taakse nakkikasan, kokeneena koirana se tietää, että herkut saa lähdettyään eteenpäin ja juostuaan koko ympyrän mahdollisimman kovaa. Lyhin matka kahden pisteen välillä on se, jonka ohjaaja ohjaa. Eikä juuri tarvitse ohjatakaan. Topi tuntuu vähintään ajatuksenlukijalta ;)

Ennen ja jälkeen treenin harhailtiin porukalla lämmittely- ja jäähdyttelylenkit pimeällä Pärnällä. Topi ei sanonut pahaa sanaa Kirille ja Valolle, vaikka tytöt tulivat ihan iholle. Viikonloppuaamujen lenkeillä Topi heiluttaa häntää, kun seuranhaluiset mummot tulevat Viirun houkuttelemina paijaamaan. Kun pelko ja epävarmuus poistuvat, Topin todellinen minä paljastuu.

Hallilla oli varsinainen Saturday Night Fever. Treenaamaan olisi pitänyt melkein jonottaa, jos ei olisi varannut vuoroa. Eikö nuorillakaan ihmisillä ole parempaa tekemistä lauantai-iltana? Vaikka mikäs sen parempaa kuin agility hyvässä seurassa :)

Iltapäiväostoksilla Prismassa törmäsin Topin lääkäriin, joka kyseli kuulumisia. Kerroin, että pylly on tullut pikemminkin pahemmaksi ja että mietin pitäisikö kortisoniannosta nostaa takaisin edelliselle tasolle. Juuri näin pitäisi kuulemma tehdä, koska nyt etsitään oikeaa annostusta. Siispä palataan  antamaan 20 mg Prednisolonia joka aamu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti