maanantai 28. toukokuuta 2012

Hukassa sateessa

Maanantai-illaksi lämpötila laski yli kymmenen astetta ja hakutreeninen ajan taivaalta valui kylmä sade. Viirulla oli neljä ukkoa (siirtyvät maalimiehet) tallaamallamme pienellä alueella. Viiru näki kahden ekan ukon lähtevän yhtaikaa. Muita apuja ei ollut. Uutuuksina oli pressupiilo, jossa oikeasti ei ollut ketään, sekä metsätien ylitys. Ensimmäiselle ukolle Viiru ei lähtenyt heti, koska sen piti ensin syödä keskilinjalta jotain herkkukakkaa. Kun valmistauduin uuteen lähetykseen, Viiru muisti ihan itse, että täällä on kivempaakin tekemistä tarjolla ja lähti loikkimaan ukolle. Kaikki muu meni ihan huipusti. Pyysin treenikavereita muistuttamaan, että ensi kerralla loppupalkaksi olisi myös lelu. Viiru leikkisi todella mielellään. Voisi myös kokeilla leikkipalkkaa ihan ainoanakin palkkana.

Topi osallistui alueen tallaamiseen. Tarkoituksena oli myös, että Topi olisi saanut hakea metsästä esineitä, mutta emme sitten jääneetkään metsätielle tukkirekkojen vangiksi.  Topi etsi namirasioita kotipihalta.

Sunnuntai-iltana treeniryhmämme järjesti mölliagilitykilpailun. Ennen kisaa Viiru juoksi hieman putkia ja hyppyjä sekä hyppeli maksirengasta, mutta en uskaltautunut osallistumaan edes möllihypärille. Kyllä meillä on siihen vielä pitkä matka...

3 kommenttia:

 1. Höpöö, höpö, olisitte vaan menneet mölleilemään, älä arvioi itseäsi ja koiraasi. ;) Te olette hyviä, jo nyt! :) Jos minä olen käynyt räyhäriitta-Kidan kanssa mölleissä, niin kyllähän te nyt Viirunkin kanssa voitte seuraavan kerran vallan hyvin osallistua.

  VastaaPoista
 2. Jotenkin tuntuu, että Viirun ja minun yhteispeli tarvitsee vielä hiomista, ja irtoamistakin olisi hyvä opetella - ja muutakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja joo, sanoinkin Viirulle, että ensi kerralla osallistutaan.

   Poista