lauantai 5. toukokuuta 2012

Hyvä seura, parempi mieli

Eeva haastoi: Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen). Haastan Heidin, Marin, Riitan, Miimin ja Kaisan.

Minulle hyvää mieltä tuo kaikki koirien kanssa puuhailu:

1. Agility ja kaikki muukin yhdessä tekeminen Topin kanssa - vuosien kuluessa syntynyt yhteisymmärrys. Rentouttavimpia asioita elämässä on ollut agility Topin kanssa.
2. Topia sanotaan ihanaksi koiraksi ja lähetetään sille rapsutuksia.Tämä erityisesti siksi, että näin ei ole suinkaan aina ollut.
3. Viirun elämänasenne: Minä pidän kaikista, ja kaikki pitävät minusta (Kaikkein kultaisin kirja). Maailma on mukava paikka, ja sen asukit ja ilmiöt ovat mielenkiintoisia. Viiru ei ota turhia paineita mistään turhasta.
4. Mörkön koko hampurilaisnassu hymyilee, kun laulelen sille hassuja Mörkö-lauluja ja samalla rapsuttelen sitä.
5. Koiraharrastuksessa ihmiset tekevät yhdessä hyvällä yhteishengellä yhteisen tavoitteen hyväksi: järjestetään kisat, rakennetaan halli, pidetään talkoot. Tänään oli JoAn hallityömaalla kevätsiivous ja harjannostajaiset:)
6. Susu syöksyy tervehtimään leveä aussievirnistys suipossa nokassaan.
7. Itse onnistuu erityisen hyvin maalimiehenä tai muuten auttamaan toisen koiran koulutuksessa.
8. Yhteinen lenkki muiden koirien ja mukavien ihmisten kanssa. Tämäkään ei meille ole ollut itsestäänselvyys, koska Topilla ei ole ollut juurikaan kavereita.
9. Se hyvin lyhyt hetki, kun kotona on siivouksen jäljiltä siistiä: ei koirankarvapalleroita, ei risuja, ei kaikenmaailman poroa, jota koirien turkissa kantautuu sisälle. 
10. Kisoissa tai kokeessa onnistumista voi muistella pitkään leveä hymy naamalla. On lämmittävää juoda palkinnoksi saadusta Muumi-mukista ja kääriytyä Topin voittamaan vilttiin.

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteeseen vastaamisesta! :) Kiva lista. Ymmärrän erityisesti tuon kohdan, missä arvostat Topi-asioita nykyisellään, koska "näin ei ole suinkaan aina ollut". Vaikken Topia varsinaisesti tunnekaan.

  VastaaPoista
 2. Niin, on mukavaa, kun Topi on nyt sellainen herttainen rauhallinen vanhus (vaikka kyllä ne heikot hermot ovat aina olemassa). Joskus aiemmin joistain ihmisistä näki, että he ihan pelkäävät Topia. Kun taas ihmiset, jotka ovat tutustuneet Topiin viime vuosina, eivät voisi uskoakaan höppänässä olleen mitään pelättävää.

  VastaaPoista
 3. Topi <3

  Haasteeseen on vastattu! :)

  VastaaPoista