torstai 17. toukokuuta 2012

Ja jatkuu

Torstai: agility

Odotan aina kovasti Viirun agilityn torstaitreenejä. Tänään kouluttajamme ei päässyt paikalle ja olin luvannut tuoda radan. Eipä tullut meidän lisäksemme ketään muita paikalle. Ihmekös tuo, helatorstai ja hellettä. Vasta kotiin lähtiessä huomasin, että auton mittari näytti 27 astetta. Pikkuisen oli kuuma, kun olin roudannut esteet ja treenannut kaksi rataa kolmen koiran kanssa. Kuuma oli koirillakin.

Treeninä oli Heidiltä varastettu helppo valssitreeni (valkovihreät) ja vauhtirata (punaiset).

Valssitreeni oli Topin kanssa helppo, Susun kanssa vähän vaikea ja Viirun kanssa aika mahdoton. Ihan erilaista tarkkuutta pitäisi ohjauksessa olla tyttöjen kanssa, ja Viirun vauhdilla paljon enemmän ennakointia. Viirun kanssa tehtiin pätkät 1 - 4 ja 4 - 7.  Jälkimmäinen oli kohtuuttoman vaikea putki-imureineen ja kaarrokset jäivät pitkiksi.

Vauhtitreeni 1 - 12 sopi Viirulle kuin kirsu kuonoon: kirsun edessä olevien esteiden suorittaminen täysillä. Mutta vaikeaa oli minulle valssiin ehtiminen 7 - 8. Myös Susu ja Topi tekivät vauhtitreenin, helle vaan vei varsinkin Topilta vauhdin - ei ihme.  Olikohan ihan viisasta? Kaikki olivat kyllä mainioita:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti