lauantai 22. syyskuuta 2018

Pikin ekat agilitykisat

Piki oli tänään ekaa kertaa agilitykisoissa. Vähän Pikiä jänskätti, mutta oli se reipas! Etukäteen olin päättänyt, etten korjaa mitään ja olen vain iloinen. Jokainen tehty este on plussaa. Kaikki esteet kyllä tehtiin jotenkuten, mutta osasta Piki ei ihan muistanut, miten ne oikeasti tehtiinkään. Yritin vakuuttaa, että kyllä osaat. Mutta kun en osaa! Kummallakin radalla Piksu hyppäsi renkaan ja kehikon välistä; ja mustat kepit olivat ihan mahdottomat pujotella. Hyviä pätkiä oli, kuten kaverit lohduttivat. Kaikkinensa meni niin iloisella fiiliksellä, että ehkä mennään toistekin lähikisoihin :) Facebook heittää seinälle muistoja: Tasan viisi vuotta sitten Viiru tuplanollaili Pieksämäellä. Viirun poika Tuisku sai tänään toisen LUVAnsa Joensuun kisoissa. Onnea! Ja kiitos Riitalle ja Sirkulle avusta Pikin kanssa!

Eilisessä tokossa Viiru alkoi harjoitella kisoja varten: liikkuroituna L, ruutu ja stoppi. Luoksetulossa pysäytin liian myöhään ja Viiru valuikin vähän; jäävät olivat hyvät, paitsi että höpöttelyni vuoksi seisominen hajosi. Ruutuun ei voi lähteä ilman katsekontaktia. Lisäksi Viiru kävi ruudussa istumaan. Kyllä se taas tänään kotona osasi. Eniten vielä levällään ovat kaukojen s-i, peruuttaminen ja stoppi. Pitää kyllä ehtiä muutkin liikkeet tarkastaa, Ensi viikonloppuna onkin valmennus. Jännää!

Viiru on haissut jo pitkään pahalle, vaikka pesinkin sen. Eilen saippuoitiin haisuli uudelleen, ja nyt tuntuu löyhkä hiipuneen. Ilkeämme mennä kisoihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti