maanantai 18. syyskuuta 2017

Piirinmestaruuskisa jatkuu

Roosa otti lauantaina kuvia. Kiitos!

Kuva: Roosa Tykkyläinen

Okseri oli kaikilla kolmosten radoilla sekä lauantaina että sunnuntaina, ja erilaiset rimat tuottivat monille koirille vaikeuksia ja jopa havereita. Jälkimmäinen rima oli onneksi hajoava, mutta vaikutti siltä, että moni koira ei havainnut sitä lainkaan. Viirulle oli ehkä hyötyä lukuisista set point -harjoituksista.

Kuva: Roosa Tykkyläinen

Miten voi hyllyttää putkien 14 - 15 väliin? Vastaus näkyy alla olevassa kuvaparissa. (Olimme jo saaneet vitosen keppien jälkeiseltä renkaalta, kun en ollut uskaltanut lähteä kepeiltä ajoissa päällejuoksuun.)

Ratapiirros: Esa Muotka

 Erään hyllyn anatomia:

Kuva: Roosa Tykkyläinen

Kuva: Roosa Tykkyläinen

Sunnuntaina kisattiin yksilöpiirinmestaruuksista. Hyppyradalla Viiru irtoili ihan mahdottoman hyvin ja suoritti vissiin viisi ylimääräistä estettä: hypyn 17 ennen putkea 7, putken 5 hypyn 9 jälkeen ja sitten hypyn 9 vielä uudelleen, kepit aloitettiin lukuisia kertoja ja sitten tein vielä saman virheen toistamiseen eli Viiru hyppäsi hypyn 17 ennen putkea 16. Mutta tosiaan muutenkin irtosi hyvin!

Ratapiirros: Esa Muotka

Agilityradalta teimme nollan, ja miinusaikaakin tuli ihan selvästi. Sijoitus oli toinen. Rata tuntui oikein sujuvalta, eikä ole videota viemässä tätä illuusiota. Hyvä Viiru!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti