lauantai 30. syyskuuta 2017

Hurjimusmussukka 4 v

Torstaina 28.9. oli Pikin nelivuotispäivä. Olin reissussa, joten juhlinta siirtyi lauantaille. Silloin oli Susukin mukana pirskeissä. Alkupalaksi ja jälkiruuaksi oli puolukoita, pääherkkuna oli hiilloksen tekeydyttyä grillattua hirvibalkania (-30 %). Ohjelmana oli päätöntä, joskin sopuisaa hillumista ja puolukan poimintaa.


Keskittyminen huipussaan.

Piki on nyt aikuinen, vaikka pentuna sitä pidänkin. Tuommoinen hurjimusmussukka se on - vaikka tietysti koira muuttuu ja kehittyy koko ikänsä.


 Piki poseeraa vieraineen. Ruska alkaa olla värikkämmillään.


Koko viikolla ei ole treenattu mitään: podin kättä ja flunssaa ensin kotona ja sitten työmatkalla.

Susun kanssa lenkillä Koskelassa

Tänään piipahdimme ohimennessämme urheilukentällä. Sirkku piiloutui possun kanssa pusikkoon, lähetin Viirun eteenmenoon, Viipo sinkosi kuin ohjus, ja juuri oikealla hetkellä possu lensi Viirua kohti. Täydellistä. Toiseen suuntaan kentällä: Sirkku meni possun kanssa reunaan, lähetin Viirun ja lähellä palkkaa käskin maahan, Viiru meni ja sai palkan: täydellistä. Ja vielä korjaava: lähetin Viirun, se kävi maahan lyhyen matkan päässä pälyillen, kutsuin takaisin. Lähetin uudelleen, Sirkku näytti possua, Viiru irtosi. Täydellistä. Täydellisen avustajan kanssa harjoittelu on täydellistä. Ei vain koira, vaan myös apuohjaaja, korjaavat ohjaajan virheet :)


Hei kamut, ei katsota kukaan kameraan, eihän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti