perjantai 4. elokuuta 2017

Haku- ja tottiskuulumisia

Nyt viriää hentoja toiveita siitä, että päästäisiin vielä tällä kaudella hakukokeeseen. Hieman ehkä harmittavat alkukesän hukatut mahdollisuudet, mutta nyt on selvinnyt, että suht lähiseudulla on ainakin kaksi koetta ennen ensilumia. Minulla kun oli ajatus siitä, että Viiru jäisi tämän kauden jälkeen eläkkeelle agilitysta ja hausta ja rupeaisi sen sijaan tokovalioksi. Mutta jos ei hakukokeeseen pääsisikään ja jos agilityssa pääsee pikkumaksiksi, pitää ehkä harkita uudelleen.

Miimi otti viime viikon hakutreenissä kuvia. Tällä viikolla onkin jätetty melkein kaikki aktiviteetit väliin, koska minulta poistettiin viisaudenhammas ja hammaslääkäri suositteli ottamaan rauhallisesti.

Ukolle lähdössä (kuva: Wilhelmiina Virolainen)

Viime viikolla Viiru ennakoi ekalla ukolla "hallintaan tuloa", kun olin jo vieressä. Ehkä kokeilen Marianin tapaa... Pari hyvää laatikkoa taisi tulla, mutta oli myös yritystä tutkia koko alue yhdellä lähetyksellä.

Nokka ylös ja ääntä! (kuva: Wilhelmiina Virolainen)

Metrin estettä ja eteenmenoa on harrasteltu arkielämän, lenkkeilyn ja autoilun lomassa. Tänään iltalenkkeiltiin koirankoulutuskentälle, ja kyllä Viiru tosiaan metristä hyppäsi. Noutoa en ole siihen yhdistänyt. Eilen käytiin autoillen asioinnin lomassa norssin kentällä juoksemassa eteenmenoja; siellä oli katukoristelijoitakin häiriönä. Kohta voisi kokeilla taas pysäytystäkin.

Viimeisen ukon leikkipalkka
Niin, ja Pikin leirin hakukouluttajalla oli myös palkkana ensin ruoka, sitten leikki :)

Viirulla on ollut runsaan viikon ajan patti/kuhmu silmäluomessa. Huomasin sen ennen Pikin leiriä; silloin se näytti karvattomalta, värittömältä kuhmulta. Pikin leirin jälkeen, neljän päivän kuluttua, se oli kuin mustelman värinen kuhmu. Sitten se alkoi kesiä (kuva). Tänään se oli mielestäni pienentynyt. Pitää sunnuntaina katsoa, varatako maanantaille eläinlääkäriaika. Tähän saakka on vain somessa konsultoitu kandia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti