torstai 23. kesäkuuta 2016

Opettaisit sille jotain kotona!

Pari viikkoa on vierähtänyt edellisestä päivityksestä. On vepeilty Pikin alkeiskurssilla, aksattu ohjatuissa treeneissä, penkkiurheiltu (ei suinkaan jalkapalloa, vaan sitä vaativampaa lajia), sairastettu viikon verran (ei koirat), ihan vähän pihatoikoiltu, aloitettu hyppytekniikkatreenit Riikan neuvoilla, käyty tapaamassa Viirun sulhasehdokasta, ilmoitettu Agirotuun joukkue nimeltä Toimii kuin Unelma. 


Sheltti-vinttikoira-mix ja aussie (kuva: Tiina Hiltunen)

Pubin (Ardiente Cinco Jotas) kanssa lenkkeiltiin Kuopiossa. Tiina Hiltunen otti hienoja kuvia (täällä). Jokainen kuva on omalla tavallaan ihastuttava. Pubi oli herrasmies, ja ensimmäisen käsilaukun heilahduksen jälkeen yhteisymmärrys oli saavutettu ja koirat lenkkeilivät rauhassa, kukin omiaan puuhaillen. Marjutin blogissa on eloisa kuvaus vierailustamme.


Kuva: Tiina Hiltunen

Pikin vepessä on hankala edetä, kun Piksu ei osaa noutaa. Siitä tuo otsikon kommentti (onneksi vepeä seuranneessa agilityssa kouluttaja oli rehellisyytensä lomassa myös aidosti kannustava). Eilen Piki toi patukan monta kertaa käteeni ja eikä automaatti pylly maahan - kita auki toiminut säännönmukaisesti. Jotain olen siis ehkä opettanut. Valitettavasti opetin myös, että seuraamisesta rangaistaan heittämällä koirarukkaa lelulla.


Kuva: Tiina Hiltunen

Sitten sännätään juhannuksen viettoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti