lauantai 19. syyskuuta 2015

Majesteettisessa salissa

Tänään vierähti seitsemisen tuntia Einonhovin majesteettisessa salissa. Eikä edes tarvinnut lähteä kotiin tyhjin käsin, vaan tuomisiksi löydettiin kantarelleja. Välillä satoi, välillä paistoi. Ihana syyspäivä. Katto oli korkeella ja seinät leveellä, ei ahdista pientä sielua.

Hakutreeneissä Viirulla oli ensin kolme löytöä, sitten kolme suunniteltua tyhjää (+ joitain suunnittelemattomia) ja lopuksi kaksi suunniteltua löytöä (+ yksi korjaus). Oikealle tiheikköön meinasi Viirulta usko loppua tyhjien jälkeen; sen vuoksi kaivettiin korjaussarjaa esille. Pitkästä aikaa oli käytössä lelupalkka (viimeisellä ja ihan lopuksi myös herkkuateria). Voihan olla, että uppoamishaluttomuus liittyy myös palkkaan. Mutta sitä kokeilen vielä. Nyt Viiru pitää vähän hakutaukoa ja minä mietintätaukoa.

Olen aika monelta hakua ja Viirua tuntevalta tentannut: haukku vai rulla. Kukaan ei ole ollut ilmaisutavan vaihtamisen kannalla. Jatkamme siis valitsemallani tiellä. Se on toinen asia, että jos kääntäisin kelloa taaksepäin, valitsisin toisin. Mutta nyt mennään näillä.

Tuulilta saatiin hienoja kuvia kesän Patchcoat-leiriltä. Linkitän niitä myöhemmin lisää.


Kuva: Tuuli OksalahtiKuva: Tuuli Oksalahti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti