perjantai 3. heinäkuuta 2015

Piki risteilee

Kesän ensimmäinen hellepäivä. Loma alkaa hyvän sään aikaan eikä seurassakaan ole moittimista. Seuralaiset saattaisivat moittia säätä liiasta kuumuudesta. En minäkään pane pahakseni, että huomiseksi ennustetaan jo viilenevän hieman.



Tänään tokoiltiin lyhyesti helteessä kuumalla hiekkakentällä. Hienoa, että ryhmätreenit saatiin hyvällä porukalla taas käyntiin! Viirun kanssa tehtiin pientä kivaa. Kukaan ei ampunut eikä heittänyt pallolla päähän. Fiilis oli kuitenkin yhtä hyvä kuin yleensä! Piki seurasi - oikeastaan ihan kivasti, kun lopetin hiipimisen. Hyvät neuvot ovat usein yksinkertaisia (varsinkin jos kohde on yksinkertainen): kävele nopeammin. Tehtiin myös pari luoksetuloa sekä paikkamakuu, taisi olla Pikin ensimminen tai toinen ryhmäpaikkis. On se vaan hieno - pitäisi treenata paljon enemmän.

Piki oli hieno myös Viirun tuuraajana keskiviikon hakutreeneissä. Pikseli teki penturisteilyä, ja risteilylamppu syttyi jo toisella ukolla. Kerran maalimiehen sijoitus epäonnistui ja reitille sattui iso kivi, jonka Piki joutui kiertämään. Siinä samassa syttyi toinenkin lamppu: kuononi päässä on kirsu. Piki sieppasi hajun ilmasta ja säntäsi ukolle. Pikin menoa oli sykähdyttävää katsoa.

Torstai-iltana käväistiin Viirun tekniikkatreeneissä, ja oli tämäkin emäntä eri kätevä. Harjoiteltiin erilaisia päällejuoksuja. Voi että kun uskaltaisin lähteä ajoissa. Taas nähtiin, että Viiru osaa, vaikka lähtisin paljon aiemmin kuin ikinä uskallan kuvitellakaan. Viiru lähtee takaakiertoon todella hyvin, kun ohjaan selkeästi ja "volyymilla" (taas uusi sana ohjaustermistöön). Toisena harjoiteltavana ohjauksena olivat vastakääntö ja jaakotus, joista ehdimme tehdä ensimmäisen. Vastakäännössä pitäisi liikkua enemmän (eikä jäädä ihmettelemään, käännyinkö oikein päin ja missä koira on).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti