maanantai 13. heinäkuuta 2015

Matkoilla

Etelä-Suomen reissusta tuli otettua harmillisen vähän kuvia.


Piki ja lapsen uusi pyörä turkulaisen kaupan pihalla.


Matkustaminen väsyttää.


Iltalenkillä raikas tuulahdus 80-luvulta.Hyvinkäällä, entisessä kotikaupungissa, löydettiin ihan uusi paikka.

Viimeisenä reissupäivänä kun mummolassa kasattiin tavaroita autoon vietäviksi, Viiru kävi maate kasan keskelle. Tästä ette minnuu ainakaan unohda! Turuuskin mut jätettiin opiskelija-asuntolaan kaksi kertaa ja hotelliin kaksi kertaa. Kaksi kertaa! Hotellissa ihmiset vielä rakensivat esteitä oven eteen, etten saanut painettua kahvaa ja työnnettyä ovea auki. Ihan tahallista! Ja sitten mun vielä piti vahtia pikkisiskoa... Tai mikä melkein vielä pahempaa, mäyräpäärynä Susua!


2 kommenttia:

  1. Oletko sinäkin asunut Yo-kylässä? Siellä minäkin alk. 89.

    VastaaPoista
  2. Olipas minulla harhaanjohtava kuvateksti... Valitettavasti en ole asunut koskaan Turun ylioppilaskylässä - mutta olisinpa asunut. Se on hämmentävän laaja, ja tuntuu kiehtovasti oikealta kylältä. Tuskinpa muissa yliopistokaupungeissa on läheskään noin laajoja opiskelija-asuntokeskittymiä. Oulun Linnanmaalla alue oli samanoloinen (asuimme siellä agilityn SM-kisoissa), mutta paljon paljon pienempi. Turussa opiskeleva tyttäreni asuu nyt kolmannessa Yo-kylän asunnossaan, joten alue alkaa tulla hieman tutuksi ;)
    Se muistumani omalta opiskeluajalta 80-luvulta tuli anarkofeminismin merkistä ja iskulauseesta. Mutta sekään ei oikeastaan suoraan koske itseä. Monella pikkukaupungin tytöllä opiskeluaikana Helsingissä hiukset ja hameet vain lyhenivät lyhenemistään ja ajatukset radikalisoituivat ;)

    VastaaPoista