torstai 18. kesäkuuta 2015

12 x ukko, 2 x juoksu(?), 2 x silmäpeilaus, 2 x pöljä

Piki viettää edelleenkin hiljaiseloa juoksujensa vuoksi. Nyt taisi juoksu alkaa Viirullakin. Pöljyys vain tiivistyy pariskunnassa. Saa nähdä, miten juhannus Susun kanssa sujuu.

Viiru palautteli tiistain agilitytreeneissä.

Rata: Tuomas Haverila
Radassa ei ollut mitään ihmeellistä, kiva rata. Vastakäännökset pitäisi ottaa aktiiviohjausten valikoimaan (varsinkin hyppy 6). Kokeilin myös samanlaista kohtaa kuin kisoissa joukkueradalla Aväärinpäin-hyppy3väärinpäin-putki13, ja kolmannella toistolla Viiru pysyi kontaktilla, vaikka valssasin. Loikannut ei kertaakaan. Loppulenkillä jouduimme oikein kunnolla komentamaan Pikiä, kun se rajusti kurmotti kohtaamaamme Sisu-parkaa. Sitten jatkettiin sovussa.

Keskiviikkona hakutreeneissä Viiru risteili 12 ukon verran. Viimeisestä lähetyksestä pysähtyi ja tuli takaisin, lähetin uudelleen ja upposi. Pistot olivat suorahkoja, joitain ukkoja piti kuitenkin ihan etsiä. Yliheittoihini alkoi tulla jotain järkeä. Tämmöistä tehdään vielä ainakin kerta. Olimme kaikki treeneissä tällä kertaa, ja kotiin saavuin kymmeneksi (aloitus 17.30).
Mä juoksin ihan kauheen kovaa, ja tuli ihan kauhee hiki.
Juhannuksen aatonaattona ajaa posotettiin Kuopioon peilauttamaan Viirun silmät. Tuttu paikka, Kuopion yksityinen eläinlääkäriasema Puijonlaaksossa, jossa kävimme aiemmin Mörkön loukattua silmänsä. Ausseilta silmät katsotaan ennen ja jälkeen laajennustippojen laiton.


Eläinlääkäri totesi silmät edelleen terveiksi. Nyt käydään juhannuksen viettoon. Hyvää juhannusta, säästä huolimatta!

2 kommenttia:

  1. voiko rivien välistä lukea jotain pentuihin liittyvää? :)

    VastaaPoista
  2. Heidi, hyvin luit rivien välistä :) Patchcoat-pentuja olisi tarkoitus tulla, jos kaikki sujuu hyvin, ks. http://patchcoat.kotisivukone.com/12. Tämä juoksu taisi vain tulla Pikin juoksun innoittamana liian aikaisin. Miimiltä (Wilhelmiina Virolainen, http://patchcoat.kotisivukone.com) voivat kiinnostuneet kysellä tarkemmin :)

    VastaaPoista