sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Thelma ja Louise

Sunnuntai alkoi näyttelykoulutuksella. Piki arasteli mieskouluttajaa, mutta ei suunnattomasti. Ehkä ei kuitenkaan ole realistinen ajatus, että Piki seisoisi ihan itsekseen, kun tuomari tutkii. Lienee parempi, että tuen vieressä. Välillä hain Viirun kehään, mutta aika pian kouluttaja totesi, että vie koira pois ja tuo se toinen tilalle, tämä koira ei tarvitse harjoitusta. Pikin kanssa edistyttiin taas.


Maaseudulla Thelma ja Louise nallipyssyinen ja Viiruineen hyppäsivät volkkariin ja etsivät sopivan paukuttelupaikan. Viirulle ammuttiin kolme kertaa, aina koiran rauhoituttua palkattiin kissanruualla ja leikillä. Pyssyn ääni ei ollut mitään verrattuna Pärnän "kattilan" kovaan pamaukseen. Viiru joko pysyi perusasennossa tai rauhoittui hyvin nopeasti.

Sitten kunnon lenkki. Ennustettu talvimyrsky ei riepotellut kovasti, aukeilla paikoilla piti kyllä vetää huppu päähän, etteivät korvat irronneet. Alkulenkistä Viiru vielä pysytteli lähelläni, mutta pian se siirtyi normaaliin 50 metrin etäisyyteen ja metsästys-keräilyyn. 

Aikuiset poseeraavat.Kuvassa keskellä Piki Pikimmiten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti