perjantai 14. marraskuuta 2014

Perjantain ilmaisut ja tokot

Torstaina tehtiin kotona pikkutokoa, ja perjantaina jatkettiin hallilla. Puuhakkaan työviikon päälle ensin lenkki, sitten ilmaisutreeni ja tokot. Jopa rentoutuu. Pärnän alakentällä oli jostain syystä kirkkaat valot, mutta ei ketään meidän lisäksemme. Ylätasanteen kahviorakennuksessa taidettiin valmistella pikkujouluja, mutta hieman taisi haitata, kun eivät saaneet hälyjä pois päältä. Anneli oli Viirulle ukkona kolme kertaa. Pääpaino oli siinä, että ukkoa ei jätetty, ja haukkuakin piti. Varsinkin ekalla ukolla pysyminen oli tärkeää. Toisellakin ukolla Viiru oli herkästi tulossa minun viereeni, kun hengailin ukon ja Viirun luona. Näitä pitää tehdä lisää!

Hallissa Viiru teki ruutua kosketusalustalla ja lelulla. Mitä opin: kosketusalustan pitää olla samanlainen. Koiran voi jättää kauemmas ja itse mennä lähemmäs. Avustaja on hyvä palkkauksessa. Viiru teki myös seisomaanstoppeja ja läpijouksuja putkesta.

Piki juoksi hyppytekniikkasuoraa (5 hyppyä, 20 cm rimat, kuuden jalanpituuden päässä toisistaan) namikupille. Silmät säihkyivät, kun Pikseli pääsi hommiin. Tehtiin myös ihan vähän seuraamista sekä maassa pysymistä. Istumassa Piki pysyi jo aika hyvin ja tuli pyynnöstä eteen  istumaan. Riennettiin kotiin, koska sinne oli saapunut Sointu!

Piki oksensi aamuyöllä (Piki on kyllä ihan terve). En muista aiemmin käyneen niin, että koira oksentaisi maton viereen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti