perjantai 5. heinäkuuta 2013

Juoksee koiransa päälle

Torstaina agilitykouluttajamme ei päässyt rengasrikon vuoksi paikalle. Onneksi hallissa oli vieläkin sama rata, ei tarvinnut hikoilla rakentamisessa. Vaatteet tosin olivat jo valmiiksi märät Topin ja Viirun uittamisen jäljiltä.  Hypyn 18 tilalle treenikaverit halusivat vaihtaa keinun.

Nyt teimme radan loppuun asti.  Putkien 12 - 19 väli oli varsin vaikea tällaiselle köntykselle, etenkin kun sinnikkäästi yritin ehtiä hypyn 15 taakse vastaanottamaan Viirua. Voi koiraparkaa, olen vain liian hidas - enkä ehtinyt edes Viirua hidastamaan. No, onneksi kukaan ei loukkaantunut. Lopulta Viirullekin tuli niin kiire, että se alkoi oikoa pituuden keppien välistä. Takaaleikkausviritelmiin en taaskaan suostunut, mutta persjättö pituuden jälkeen + väkkäränä valssaaminen jatkossa pelasivat paremmin. Koska hypyn 18 tilalla oli rengas, halusin olla hypyn 17 yläpuolella edes hieman suoristamassa koiraa. Yhdestä yrityksestä on video, josta tosin väli 16 - 18 ei näy.


Ennen treenejä Topi liiveineen ja Viiru kävivät uimassa Leinosenlammessa. Vieressä hurisi ja kärysi polttomoottoripumppu ja Pärnän alakentällä raikasi suomiräppi. Palokuntalaisnuorten kesätapahtumassa osallistujia kasteltiin paloletkuilla.

2 kommenttia:

  1. Moi! Pitää käydä kertomassa, että hihittelen näille sinun teksteillesi säännöllisesti. Videolta odotin lisää hihittelyä tekstisi perusteella, mutta "petyin". Menonne näyttää sujuvalta, turhaan itseäsi mollaat.

    VastaaPoista
  2. Eeva, hyvä jos on näistä tarinoista hupia. Viiru on oppinut lukemaan rataa ja korjailemaan virheitäni. Enkä muutenkaan erityisesti kärsi omasta huonoudestani, pääasia on että Viirulla ja minulla on kivaa yhdessä. Videoita katsoessa vain tulee joskus mieleen, pitäskö omalle liikkumiselle oikeesti yrittää tehdä jotain...

    VastaaPoista