maanantai 25. kesäkuuta 2012

Suoraa huutoa

Sirkku aloitti kesäturkin leikkaamisen Topille, ja nyt komea koirani on ihan laikukas. On Sirkku tehnyt hyviäkin asioita, nimittäin treenannut tokoa Viirun kanssa.

Illalla meillä oli pienenpienet hakuharkat: meidän lisäksemme vain Essi ja Dana. Kaikki neljä koiraamme pääsivät metsään viilettämään.  Viirun kanssa menimme avoimelle, tasaiselle kankaalle. En halunnut sen tylsistyvän rullailmaisun hinkkaamiseen, ja ajattelin että harvassa metsässä ukot voivat mennä aika pitkälle, niin että Viiru saa juosta kunnolla. Tämähän toimi: ukko ukolta Viipotti innostui vauhdin hurmasta yhä enemmän ja kuljetti rullan minulle niin kovaa ettei meinannut saada pysähdyttyä lainkaan - ja sitten näytölle niin että sammal lenteli. Huippua!

Päästin Topin pissalle ennen harkkoja. Tämän jälkeen ei ulinasta, laulusta, ulvonnasta, möykästä tullut loppua. Hallinta ja kaikki muu sellainen onkin ihan yliarvostettua. Topilla oli kaksi sirkkua. Jälkimmäisen löytäminen vaati hieman juoksentelua. Mörkö sen sijaan posotti kissanruualle suorinta tietä, vaikka jälkimmäinen ukko oli kaukana piilossa kuusen siimeksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti