lauantai 11. helmikuuta 2017

And then there were three

Ennenkin käytetty, muutenkin kulunut otsikko. Nyt eletään arkea kolmeen lisääntyneen koiramäärän kanssa.

Susu mökkeilee täysikuussa.

Treeneiltä viikko oli köyhä, maanantain toko peruuntui, samoin tiistain agility pakkasen vuoksi, keskiviikon toko vaihdettiin Lukkarisen Marin agilityyn. Ulkoilutkin jäivät vähiin. Väsytti, mutta ei koiria. Lauantaina olivatkin jo tällaiset tunnelmat:Sitten mentiin jäälle juoksemaan. Tuulessa ja tuiskussa ei ollut tungosta. 

Marin koulutukseen keskiviikkona osallistui Piki, ja aiheena olivat valssit, takaaleikkaukset ja sokkarit. Noin yksinkertaistetusti - olihan siellä pakkovalssi-jaakotus, viski, päällejuoksuntapainen, tuplatakaaleikkaus.  Nytpä treeniin meille erityisen hyödylliset takaaleikkaus ja viski.

Vapaina syntyneet.
Lauantain pakkasessa piipahdettiin vielä hallilla keppiläksyjä kertaamassa. Pikillä oli kymmenen keppiä, ja loppua kohti vähensimme ohjureita niin, että alussa ja lopussa oli kahdet ohjurit. Viirukin edistyi suljetussa kulmassa yhdeksännen kepin tienoille ja avoimessa viidennen. Olin ajattelematta luullut, että tiukasta kulmasta koira ei pysty kääntymään toiseen väliin, mutta se onkin (myös) oppimisesta kiinni. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti