lauantai 12. marraskuuta 2016

Viiru-kalenteri

Nyt on meillä molemmilla, Pikillä ja minulla joulukalenterit. Kun vielä viisi yötä nukumme, niin voimme alkaa avata luukkuja. Ja 24:ntenä päivänä Viiru tulee kotiin.


Piki on sen verran omistushaluinen, että siinä on sitten säätämistä. Aiemmin Piki murisi Viirulle, kun tultiin treeneistä kotiin, jos se sattui ainoana pääsemään mukaan. Nyt se murisee Viirulle, kun mennään Miimille ja Viipukka tulee rapsuteltavakseni. Piki murisi minullekin yhtenä iltana, kun aiheena oli korvakarvojen siistiminen. Kerran on saattanut nipistää, kun on takkuja siistitty - niinpä sakset ovat paholaisen keksintö ja niiden käyttäjä osallisena infernaalisessa Pikiä kohtaan suunnatussa salaliitossa.

JoAn hallin treeneissä on turattu juoksupöksyjen kanssa, ja tänään sitten kävi se, mitä kisoissa olen aina pelännyt: pissat housuun. Ehkä huomenna muistan käydä ostamassa toisetkin pökät. Agilityn viikkotreeneissä oli kuin Pikille tehtyjä luukutuspätkiä :) Tänään harjoiteltiin keinua ja keppejä jokaiselle jotain -treeneissä: Penni teki tokoa ja tottista, Ziggy rally-tokoa ja me agilityn lisäksi vähän tokoa. Piki tuntuu hienosti tietävän ruudun paikan, vaikka vaihtelin omaa sijaintiani. Seuraamisessa Minna ehdoti, että vaikka en pitäisi namia kädessä, palkkaisin kuitenkin vasemmasta kädestä. Muuten Piki menee melkoisen vinoon.

Tänään oli lenkkiseura kuin joulukalenterin kuvasta. Nessa olisi ollut mitä potentiaalisin leikkikaveri... mutta Pikseli ei kuitenkaan oikein tohtinut.

Torstaina kauheella lumipöllykelillä käytiin pikaisesti Viirua ja pentuja moikkaamassa. Pennuilla silmät aukeavat ja ne kävelevät huojuen ja vaappuen. Koiria niistä tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti