perjantai 26. elokuuta 2016

Kosiotanssia

Suivaannuin, kun emme taida mahtua haku- ja mejä-kokeeseen, ja ilmoitin kummankin koiran rally-tokokokeeseen lähihallille. Kumpikaan tyttönen ei ole koskaan treenannut rally-tokoa, mutta jospa minä muistaisin jotain Topin kanssa humppaamisesta vuosien takaa. Ja Hippa-täti lupasi neuvoa Viirua ja Pikiä. Kiinnostavaa nähdä, miten Piki käyttäytyy koetilanteessa.

Eikä rally-tokon pitäisi olla liian raskasta Viirulle, vaikka astutus on onnistunut. Mutta jospa kuitenkin päästäisiin hakukokeeseenkin... Hakutreeneissä Viiru teki palkitsevan treenin: neljä löytöä suorien pistojen päässä (ja pistot tosiaan olivat suoria) ja makoisat palkat. Esineruutu käydään vielä tekemässä, ja ampumistreenit on sovittu. Samalla kokeillaan metrin estettä, ja muistutetaan, että A-esteen yli olisi toivottavaa tulla takaisinkin kapulan kanssa, ja ja ja... kerrataan kaikki liikkeet, kunhan on luettu AVO-tottiksen säännöt.

Lieksan kisoista oli Facebookiin ilmaantunut mainioita kuvia kisaajien julmista ilmeistä. Nuo minun ovat ihan kesyjä - ja kesy parihan me ollaankin.

Tömistelee koiran päälle. Kuva: Ari KomulainenPysähtyiskö vai viittiskö kumminkaan? Kuva: Ari KomulainenSataa kaatamalla. Kuva: Ari Komulainen

Tiistain agilityssa saimme juosta kaikki kolme. Viirun kanssa tein samaa virhettä kuin kisoissa viimeisellä radalla. En saanut Viirua ohjaukseen putkelta 9/14, joten se leiskautti hypyn 13 väärinpäin eikä sujahtanutkaan putkeen 10/15. Piki harjoitteli pituutta ja juoksi pikku pätkiä.

Rata: Tuomas Haverila

Torstaina oli jännä ilta, kun matkustimme Pubia tapaamaan Kuopioon. Yhteinen tanssi käynnistyi heti ja johti toivottuun lopputulokseen. Jälkeenpäin juoduilla kihlajaiskahveilla alkoi Viirun käsilaukku taas heilahdella. Nyt odotellaan.

Kuva: Tiina Hiltunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti