maanantai 15. elokuuta 2016

Kemut, kisat, juoksut

Viime viikolla harrasteltiin agilitya sekä treeneissä että kisoissa, mutta viikon kohokohta olivat Pamin ja Jatsin 13-vuotissynttärit, jota kuvataan ja kuvitetaan eloisasti Hannan blogissa. Kiitos kemuista! Hannan blogissa on hienoja kuvia, mutta en malta olla linkittämättä tähän kännykkärapsyä veljestä ja sen siskosta. Taaskin hämmästelen Maxin ja Viirun kokoeroa - kun muuten sisarukset muistuttavat toisiaan paljonkin.

Max ja Viiru

Vepe ja haku jäivät väliin. Agilityssa Piki harjoitteli ratapätkiä ja rengasta. Tarttis treenata muidenkin esteiden kuin putkien houkuttelevuutta :) Viirun kanssa opeteltiin putki-hyppy-putkisuoraa, mutta siinä mielessä turhaan, että ei niitä ollutkaan piirinmestaruusradoilla.Retki mökiltä Lieksan perukoille(?) piirinmestaruuskisoihin oli joutuisa mutta tulokseton. Turhauduin omaan taidottomuuteni; toivottavasti Viirulla oli kuitenkin hauskaa. Ja sinihomejuusto-valkosipuli-Wilhelmiä piisasi. Sadetta ja myrskyä ei saatu ollenkaan niin paljon kuin etukäteen ennustettiin. Eka hylky tuli peräkkäisestä takaakierrosta myöhästymisestä; seuraavalla radalla korvasinkin nämä välistävedoilla - tai olisin korvannut, jos olisin ennakoinut. Viimeisellä radalla Viiru sujahti neljästä rinnakkaisesta suorasta putkesta väärään, kun en tehnyt elettäkään ottaakseni koiran haltuun (vaikka suunnitelmassani otinkin). Viirukin teki yhden virheen: varasti A:lta, mutta annetaan sille anteeksi, kun minä kämmäsin miljoona kertaa. Huoh! Voi koiraparkaa.


Kuva: Tiina Hiltunen

Onneksi Viiru saattaa päästä lomalle tästä minun epäohjauksestani. Juoksut alkoivat, ja sulhanen on katsottuna. Lisätietoa Viirun ja Pubin tulevasta pentueesta on kennel Patchcoatin sivuilla.


Kuva: Tiina Hiltunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti