keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Jä äkkiä onkin toukokuu

Tai ainakin melkein, ja sään puolesta ihan. Eilen alkoi lämpöaalto  täällä ihan itäisimmässä Suomessa, ja lämpö jatkuu vielä vapunkin yli. Loppukin lumi sulaa höyryten.

Viirun tiistaiagilityssa oli itsenäinen treenikerta ja osallistujakato. Minäkin ensin luulin, etten pääse treeneihin, mutta pakkohan oli lähteä vesiestettä 21 katsomaan. (Ei sitä oikeasti ollut.) Onneksi edellisestä ryhmästä saatiin seuraa :)

Rata: Tuomas Haverila
Ensin mentiin takaaohjauksella; hyvin toimi. Ysihypyllä pääsin kokeilemaan Heidin viime lauantaina opastamia ohjauksia siivekkeen ympäri pyörityksessä. Parhaiten Viiru kääntyi siivekkeen ympäri niin, että keppien jälkeen ensin tein persjätön ja sitten niiauksen ja merkkauksen - olisikohan se oikeasti kuitenkin sylkkäri(?) Hypylle 10 en yrittänytkään valssia; Viiru lensi takaaohjaten hypylle 11 vauhdikkaasti ja kääntyi napakasti puomille. Kontaktit Viiru teki hyvin, kosketusalustojen avulla tosin.

Jäähdyttelylenkillä tytöt antoivat ensin Zarco-poikarukalle kyytiä, mutta sitten meno rauhoittui. Toki takaa-ajoleikki jatkui aika ajoin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti