lauantai 16. tammikuuta 2016

Viiru 5 v

Viirun 5-vuotissynttärinä pakkanen paukkui kolmessakymmenessä asteessa. Viirun juoksu jatkui. Susu ja Sirkku lähtivät kotiin. Niinpä synttäriä vietettiin aika vaatimattomasti (ja olin taas unohtanut koko merkkipäivän).  Mukavuudenhaluinen aikuinen nainen on sentään pitkäksi venähtäneen joulun ajan nauttinut herkuista, huomiosta ja ylenmääräisistä rapsutteluista.

Viisi vuotta sitten V-pennut olivat söpöjä lelukoiria, ja nyt hienoja aikuisia, parhaassa iässä. Viiru köllii Max-veikan päällä pentuaatikossa.Hieman vartuttuaan Valo- ja Viia-siskot tulivat meille leikkimään.
Lisää Sirkun kuvia Patchcoat V-pennuista:

Ja sitten tämänpäivän kännykkäräpsyjä:

Hrrr, metsässä on kylmää, kun pakkasta on melkein 30 astetta. Viirulla varsinkin tassut palelevat, ja minusta aikuinen nainen ei oikein tykkää ulkoilla kovalla pakkasella. Piki ja Susu hössöttävät ja ajavat toisiaan takaa tuulispäinä, mutta Viirulle mieluisammassa tutkiskelussa pakkanen hyytää anturat. Tossuja ei ole vielä kokeiltu. Onneksi Pomppa on sekä Viirulle että Pikille niin mieluisa, että sitä ei tarvitse yrittää kieriskelemällä hinkata pois yltä.


Virallisessa synttäriposetuksessakaan ei tarkene asetella nilkkoja yhtä huolellisesti kuin yleensä. 


Aamulla Piki tuurasi Viirua lämpimän hallin tokotreenissä - ja miten tuurasikin! Ihan kuin Pikkeli alkaisi oikeasti oppia ruutua. Noutokin oli hypännyt eteenpäin - kunhan en nyt sössi sitä opettamalla ihan väärää fiilistä kapulan pitelyyn. Ja kas, tikkuinen, pikkuinen perintökapula voi olla lampaankarvalelua parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti