sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Etumatkaa pakkasesta

Porhallettiin het aamusta Pärnälle (lomalaisen het aamusta = yhdeksitoista). Sääennusteen mukaan puoliltapäivin alkaisi kylmetä nopeasti (-8 asteesta -16 asteeseen), ja minun treenijärkeni ja -jäseneni jäätyvät kymmenen pakkasasteen tienoilla. Ajatuksena oli siis paeta pakkasta ja treenata varastoon - varsinkin kun hyytävämpää pakkasta pitelee koko viikon.

Lämppälenkillä Viiru yrittää kierimällä ja hinkkaamaalla itseään hankeen vapautua inhottavasta manttelista. 


Mene pois, paha BOT! Kuva: Sirkku Kouki

Kuva: Sirkku Kouki

Piki tykkää olla puettavana ja puettuna.


Kuva: Sirkku Kouki

Mutta Pikikin yrittää kieriskellä, kun isosisko nin tekee. Tänään se taisi päästä ensimmäisen kerran ympäri ;)

Kuva: Sirkku Kouki


 Yksi näistä koirista on kuulemma "itse lempeys". Mutta kukahan se lienee?

Kuva: Sirkku Kouki

Otin mukaan Heidiltä nyysimäni keppikulmatreenin, mutta lopulta sorruimme tekemään "jotain pientä" hallissa jo olevilla estemuodostelmilla. Viiru harjoitteli vaikeita keppikulmia, irtoamista ja nopeampaa A:ta ja keinua. Eli ihan tarpeellisia asioita. Ylivoimainen irtoava vauhtiveikko on kuitenkin agilitya harrastamaton Piki, joka juoksi minirimoilla ja putkilla.

Viiru oli omasta mielestään taas tosi pätevä. Ja olihan se :)

Kuva: Sirkku Kouki

On joitain viikkoja vuodesta, jolloin lämmin treenihalli kuulostaisi varsin mukavalta ajatukselta. Ei auta kuin kotona päästä treenimoodiin. Jospa ensi viikolla otettaisiin perusasento-, peruutus- ja tunnarikuuri. Ja Pikille myös kapulanpitoa. Tutkin tokokoekalenteria, ja peilasin osaamistamme ALO- ja VOI-sääntöihin. "Aika paljon" on vielä aukkoja.

Eilisen lauantain lämpimän hallin treenissä Viiru harjoitteli ohjattua noutoa kahdella kapulalla. Paljon tuli virheitä, ja selvästikin suuntia pitää vahvistaa vielä paljon. Törpön kierto hypyt ohittaen on edistynyt hieman. Harjoiteltiin myös menovauhtia kapulalle kilpajuoksun avulla.

Loppulenkillä pyrytti. Mutta sen verran vähän, että taitaa harvinainen retkiluistelun aikaikkuna pysytellä auki. Jos tuolla tarkenee luistella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti