lauantai 25. huhtikuuta 2015

Täällä!

Harvoinpa tulee näin pitkä päivitysväli. Oli pääsiäinen, oli Madeiran-matka.Kaikenlaista on puuhattu, kimppalenkkien lisäksi vähän treenattu.

Agility
  • etäohjausta, leijeröintiä, irtoamista, poispäinkääntöä kepeille ja kepeiltä
  • tekniikkakurssilla poispäinkääntöä, viskileikkausta (jossa ei tarvitse huitoa käsillä kuin helikopteri) ja saksalaista (joka ei ainakaan ole takaakierto ja sokkari)
  • rytmitystä
  • koiran kääntymistä - nyt on ihan pakko opetella (samoin kuin keppien ja keinun itsenäistä loppuunsuorittamista ja...)

Mökkeilyä: ulkoilua, saunomista, grillausta ja vesilintujen katselua.Toko ja tottis
  • tuomari Anne Nokelainen kertoi uusista tokosäännöistä. Ovat ne uudet säännöt monin tavoin kivemmat ja fiksummat - johdonmukaisempi jatkumo alosta evl:ään. Videoilta alkoi ymmärtää, miten uudet liikkeet suoritetaan. 
  • tunnaria vähän kummallekin, seuraamista ja perusasentoa Pikille
  • Josepa on aloittanut ohjatut ryhmätottikset joka toinen viikko: enimmäkseen teki Piki, mutta Viirukin ehti vielä kisaavien ryhmään: Pikille kontaktia ja seuraamista, Viirulle kokeenomaista mutta käskytettyä. Kumpikin pikkuemäntä oli eri kätevä.


Ampuminen
On päästy niin pitkälle, että Viirulle on ammuttu tottiskentällä paikkamakuussa täydellä matkalla niin, että pari on tehnyt liikkeitä samaan aikaan.

Nyt ei lunta enää ole.

Tälle viikonlopulle on sattunut seitsemät treenit. Perjantaina Viirulle ampuminen+tottis ja agilityn tekniikkakurssi (molemmille kimppalenkki),  lauantaina kummallekin toko, Viirulle Katja Ojansivun agilitykoulutus, Pikille vähän rally-tokoa sukulaisten kanssa, kummallekin pieni kimppalenkki. Huomenna osallistutaan Suski Korrin tottiskoulutukseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti