perjantai 18. heinäkuuta 2014

Sydänkesän kennelyskäkaranteeni

Kesäflunssa oli kennelyskää. Lepoa ja eristystä. Yhden päivän ja yön Piki köhi limaa, Viirulla tauti oli lievempi mutta kestää pidempään. Paimennusklinikka meni Pikiltä sivu suun, mutta muuten oli aika hyvä aika sairastaa - jos sellaista on ollenkaan. (Ja tämä lienee vain flunssaa, toisten koirat ovat ihan oikeasti sairaita.) Rokin aikaan oltiin joka tapauksessa kotosalla, ja virikkeet ja sosiaalistus tulivat kotiinkuljetuksena tuttujen ja vieraiden muodossa. Harrastukset oli seuraaviltakin viikoilta joka tapauksessa peruttu lomailun vuoksi.

Mökillä chillailtiin ja grillailtiin.

Hyttyspyydys ja sytykesillppuri

 
Jari onnistui ottamaan ihanan kaverikuvan tyttösistä, kun olin laiturilla hakemassa vettä.

Sun kanssas katson maailmaa.
Kennelyskän vuoksi tavanomaista enemmän makoiltiin mökissä sisällä, mutta eihän Viirua saanut pidettyä poissa vedestä. Perinteinen matkauinti (uimataidon testaus = vähintään 200 m uinti), läheiselle särkälle saatiin suoritettua, mutta koirien piti pysyä turvaveneessä. Pikille puettiin varmuuden vuoksi liivit ylle.


Susun liivit lainassa


Yhtenä iltapäivänä mökin päällä pyöri kova ukkonen ja rankkasade valui. Mainiota porukkaa: Viiru katsoi minusta, että ei ole hätää, ja Piki vuorostaan Viirusta (ja minustakin). Sitten vain nukuttiin ukkosen jylistessä :) Sateen jälkeen järvestä nousi sydänkesällä harvinainen usva. Näkyisikö se jommassakummassa kuvassa?
Kotimatkalla käytiin Ahvenisen punaisessa talossa. Piki ihmetteli heinäntekijähahmoja, ja koirat nauttivat myös kahvion herkullisia kotileivonnaisia.  Ja pitihän jotain ostaa talven varalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti