sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Saattaen vaihdettava

Viime vuonna samoihin aikoihin kirjoitin And then there were three. Nyt niitä on enää kaksi. Kalenteri kääntyi syyskuulle, ja kaupunkilaishiiri muuttui takaisin Valkan giltsiksi. Maalaishiiri ja -virtahepo kävivät saattelemassa kaupunkilaishiiren emäntineen uuteen, tilavampaan asuntoon Helsingin kattojen ylle.

Innokkaat talkoolaiset teljettiin häkkiin.

Uusi, Susun silmiin sointuva matto
Onneksi jäljellejääneille maalaisille on tiedossa jännittävää puuhailua, kuten BH-kokeeseen treenaamista (ja saako paikan?) ja agilitydebyyttiin matkustamista.... Jos vain päästään...  Kalliisti korjattu, hieman öljyä tiputellut kärrymme muuttui reissun aikana öljyä suihkuavaksi kurpitsaksi.

Topille etelän reissu oli varmaan viimeinen. Topi nautti mummolassa lekottelusta, maksamakkarasta ja aladobista puhumattakaan. Topi ei enää pääse kapuamaan portaita rinnetalon eteisestä varsinaiseen asuinkerrokseen, joten Topsukalle oli tallattu polku takaovelle suoraan paraatikerrokseen.

Borta bra, men hemma bäst... tai en ole sittenkään ihan varma. Kyllä mummolassa on paljon paremmat herkut.
Viimetorstainen agilitytreeni oli erilainen. Radalla oli paljon suoraa putkihurvittelua ja putkiin irtoamista. Viipo oli ihmeen kiinni minussa. Sairas, juoksujen jälkitila, viimeviikkoinen työmatkani? Yleensä en Viirua juurikaan virittele, mutta ennen toista kierrosta leikittiin ja riehuttiin. Mikä parasta, se auttoi. Kolme putkea peräkkäin leijeröinteineen meni sitten ihan kepoisesti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti