sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Merkkipäivä

Kaunis kevättalven päivä, mutta ei lämpöisen tyyntä, kuten eilen. Aika raaka tuuli. Ei siis jäälle vaan metsään, ja taas Soikkelin metsään.
Kun katse ei siirry...
... täytyy kuvaajan siirtyä. Susu tuumaa pidättäneensä nuo kaksi huligaania.
Meno oli aika takkuista, tai paakkuista. Topia vaivasi aivan erityisen paljon anturoiden väliin paakkuuntuva lumi, ja Topsukka pysähteli jatkuvasti. Emme siis taaskaan olleet kauaa.
Tule jo, Topi!
Mitähän tuo poliisimestari nyt aikoo?

Näyttää turvalliselta, voimme jatkaa.
Hmm, täällä on jokin johtolanka.
Toko ja treenaaminen ei oikein edisty. Päättyvällä viikolla kerran taidettiin harjoitella hieman personal trainerin valvonnassa, ja tänään Viiru seurasi pari lyhyttä pätkää ja makoili kotipihalla pariin otteeseen. Latasin kännykkään sekuntikellon ja ajastimen (niitä ei tosiaan tainnut olla valmiina), jotta tulisi hieman systemaattisempaa tästä paikkamakuun harjoittelusta. Tänään tehtiin 40 s ja 20 s. Jospa joka päivä vähän, ja vähän lisää.  Ja samoin seuraamista, joka oli Sirkun mielestä edistynyt kovin(!)

Tänään on merkkipäivä: hääpäivä ja Kertun päivä. Lisäksi hulleri-blogissa, joka oli vajaa vuosi sitten vielä Topin ja Viirunkin blogi,  ilmestyi tänään viimeinen kirjoitus. Sirkku on perustanut Susulle uuden ikioman blogin Ihan Suppilona!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti