lauantai 1. joulukuuta 2012

Talven valoa

Viiru kävi perjantaina lonkka-, kyynär- ja selkäkuvissa. Lonkat ja kyynärät näyttivät hyviltä. Selässä oli erittäin lievä sakralisaatio, mistä ehkä ei ole koskaan mitään vaivaa - mutta voi ollakin. Sille ei voi tehdä mitään, eikä sen takia kuulemma pidä vältellä mitään liikuntaa tai harrastuksia. En siis aio ahdistua asiasta. Odotellaan myös virallista lausuntoa. Topin C-lonkista ei ole koskaan ollut mitään vaivaa. Olemme yrittäneet noudattaa neuvoa, jonka ELL Aho antoi, kun silloin kun kuvauksen yhteydessä kysyin liikunnasta ja harrastamisesta: kaikkea vaan apinan raivolla.

Talven valo ja sakralisaatio eivät ole nyt mitään pyhää ja jumalallista vaikka saattavat sitlä kuulostaakin.

Susun visiitti meillä jatkuu. Kiva, että Viirulla on juoksu- ja leikkikaveri. Tänään lauantaina ajoimme metsälenkille Jaamankankaalle. Hieman tuntuu älyttömältä hyytävässä pakkasessa ajella kylmällä autolla kävelylle, vaikka ihan kotioven vieressä on paljon kauniimpi metsä ja upeat järvimaisemat. Mutta kyllä se kannatti. Täällä cityssä ei voi antaa koirien ottaa niin paljon etäisyyttä ja eikä antaa niiden mennä omia polkujaan. Aina on kuitenkin muitakin kulkijoita.  Jamiskalla Susu ja Viiru vetävät monen sadan metrin takaa-ajorinkiä. Olipa niillä mukavaa.

Topilla ei ole kovin mukavaa, kun ei ole sitä mieleistä naisseuraa. Eikä treenattukaan mitään :(

Talven riemua!
Tämmöinen se on, se joulukuun alku. Ja tämä päivä oli niitä ihan parhaita.
Lauantai on myös siivouspäivä. Silloin tulee mieleen, että Topi yleensä vain esittää tyhmää ja lyhytjänteistä carpe diem -tyyppiä. Siivouksessa Topsukalla on hieman pitemmän ajan johdonmukainen suunnitelma: miten olen eniten tiellä ja miten saan eniten huomiota. Kun imuroin, se siirtyy aina sinne. mihin olen menossa, vaikka miten yritän ohjata sitä puhtaille alueille. Toinen vaihtoehto on, että Topsukka pysyy paikallaan niin että imuroin sen ympäriltä. Hetken kuluttua voikin nousta ylös ja levittää alla olleet roskat ja karvat ympäriinsä.

Lattiaa pestessä Topi siirtyy sinne, missä lattia on juuri pesty ja vielä märkä. Siihen jää kivat tassunjäljet. Kun tamppaan mattoja, huomiota saa nuolemalla pyllyä - koska sehän on nyt kiellettyä. Kun puhtaat matot on heitelty sisään, mikäs sen mukavampaa kuin kellahtaa niiden päälle. Ihanan pedin olet laittanut!

No, mitä nyt? Tuotko nameja?
Mörkö on paljon vaivattomampi siivousassistentti. Vaikka ilme onkin tuima.
Mörkön kanssa mennäänkin lääkäriin vasta ensi viikolla, kun Sirkku on täällä.


1 kommentti:

  1. Topille olis naisseuraa tarjolla, millonkas Topi lähtis rimpsalle?

    VastaaPoista