lauantai 6. huhtikuuta 2019

Kevätlauantai

Ihana aurinkoinen kevät-, ulkoilu- ja treenipäivä. Ainoa ongelma on päättää, pukeako nastakengät, lenkkarit vai kumpparit. Ja sulaisivat jo ne ladut. Lähiladusta on jo sulanut pitkä pätkä paljaaksi maaksi ja roskaiseksi jääksi, ja silti latukone vielä hinkkaa sitä... Kun laduista on päästy eroon, koiraharrastajaa alkavat ärsyttää käärmeet ja punkit. Susia ja irtokoiria voi pelätä aina.

Viirun kanssa kokeilimme ensi viikonlopun koetta varten epävarmimmat liikkeet. Kyllähän Viiru osasi suht sinnepäin kaiken muun paitsi sivulletulon liikkeen alussa. Varsinkin jos minulla oli metallikapula kädessä. Liikkeiden välit siis paniikkitreeniin, samoin kapulan palautus sivulle. Huomenna kokeillaan kimppatreenissä ne "varmat" liikkeet, ja ehkä saamme lisää aiheita paniikkitreeniin. Ja kaukoja ja sivulletuloja voi treenailla koko viikon.

Koereissua ei voi laiskuuksissa perua, koska porukalla ollaan menossa :)

Piki osallistui rally-tokokoulutukseen. Treenin aiheeksi ilmoitin koutsille, että haluan taikatempun siihen, että koira luopuu palkasta ja alkaa tehdä minulle eikä palkalle. Sitä ei kouluttaja luvannut, mutta lupasi ohjeita siihen, että koira luopuu palkasta ja ymmärtää että minä olen palkan haltija. Käytännön neuvoissa päädyimme lopulta etäpalkan ja minulta tulevan palkan yhdistelmään ja siihen ettei Piki tiedä, mistä palkka tulee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti