lauantai 17. lokakuuta 2015

Yhtä juhlaa

Syksyn nimipäiväjuhlaputki käynnistyi.

Paljon onnea nimipäivänä!


Pikin veli Laku saapui juhlimaan 2-vuotissynttäreitä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Pikille oli tallausta ja veikan jahtaamista kimppalenkillä, Lakulle hakutreenit ja tyttöjen jahdattavana kiitämistä. Mikäs sen parempaa! Ihmisille oli tarjolla yhdistetyt synttäri-, nimppari- ja koularikahvit.

Nää toiset tytöt on paljon kivempia...


Synttäriposetus Viiru Värivirheellisen kanssa. Hienot on sisko ja veli!

Ainakin Viirulla oli juhlaa myös perjantai-iltana. Pitkästä aikaa tokoa (viime sunnuntain demokoiraosuus oli aivan liian lyhyt)! Miten joku voi tykätä tokosta noin paljon? Housut meinaa pudota jalasta, kun autolla sanotaan: "Mennään tekemään tokoa!" Paikkamakuu, niin siistiä! Ruutu - tän mä osaan. Voitaisko tehdä vähän seuraamistakin? Innoissaan oli Pikikin; seuraamista pihalla, hallissa ruutua ja hyppyä. Joan talven tokoryhmä käynnistyi. Tarvitaan enää suunnitelma.

Suunnitelma oli hukassa Viirun hakutreeneissäkin. Mitä tehdään?Ja varsinkin mitä tehdään, jos tulee virheitä? Viiru jätti ekan ukon ekalla kerralla, osa pistoista ei ollut suoria. Oma käyttäytymiseni oli varsin epäjohdonmukaista, etenkin pistojen suhteen. Seuraaviksi kerroiksi on ilmaisusuunnitelma, suuri suunnitelma on tekemättä. Hyvä treeni, hieno ryhmä, ihana syyssää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti