lauantai 6. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivänä

Nyt alkaa olla vuosi siitä, kun haimme Pikin Päivin perheen luota (Piki ja muita ihmeitä). Itsenäisyyspäivänä olin vastaavana koetoimitsijana, seuraavana päivänä 7.12. haettiin Piki, ja sitten seuraavana päivänä ajelimme kotiin. Pikistä on kasvanut jo tähän mennessä huipputyyppi, ja katsotaan mitä siitä vielä tulee! 

Itsenäisyyspäivää vietimme räntämyrskyssä kansallismaiseman liepeillä.Piki ja juoksuinen Viiru saivat juoksennella sydämensä kyllyydestä viikon remmilenkkien jälkeen. Olin toisella paikkakunnalla kuntoutuksessa, ja koirilla taisi olla aika vähän tekemistä. Piki seuraa telkkarista koirien kickbike-treenejä. Hankitaan mekin tuollainen!Edellisenä sunnuntaina tyttöset olivat agilitykoulutuksessa:
 
Lepakkopartio kääntyilee Jenna Caloanderin koulutuksessa

Eläinlääkäriaseman faileissa Viiru on Batscout Viviane, siis Viivi Lepakkopartiolainen. Lepakkoihin viittaavat myös Viirun... hmmm... kookkaat korvat. Ja vielä yksi juttu nyt juoksun aikaan, mutta sitä en tähän kirjoita.

Jenna Caloander oli Joalla kouluttamassa, aurinkoinen ja kannustava kouluttaja :) Otin Pikinkin koulutukseen, koska on kiinnostavaa ja hyödyllistä kuulla, miten huippuohjaajat ja -kouluttajat neuvovat alkuopetuksessa. Jenna kyseli ensin, millaisen agilitykoiran haluan Pikistä rakentaa, ja katsoi lyhyitä pätkiä. Sitten harjoiteltiin sylkkäriä, josta on hyötyä monessa muussakin ohjauksessa. Sekä ihan yksikseen namin kanssa että radan osana. 

Viiru teki melkein koko radan lukuunottamatta lopun keppejä ja yhtä yhtä hyppyä, mutta Viirunkin kanssa keskityttiin sylkkäriin ja kääntymiseen kovassa vauhdissa - uudelleen ja uudelleen. Rata koostui oikeastaan vain hypyistä ja putkista - paljon oli takaakiertoja, mutta myös välistävetoja, se sylkkäri, persjättöjä ja valsseja. Kaikenlaisiin ihmeisiin taipuukin hyvän ja innostavan kouluttajan kanssa.

Huomenna sitten korkataan kolmoset. Nyt ei tarvitse jännittää enää mitään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti