sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Helluntain hento heleys

Helluntaiviikonlopuksi helle vaihtui aurinkoiseen ja raikkaaseen säähän. Ihan parasta!
Viikolla jäivät treenit olemattomiin, kun halli on maalausremontissa. Perjantaina lähdettiin mökille kevään hentoa heleyttä ihailemaan, ja vakuutin itselleni, että treenaataan toki tokoa mökillä. Pyh, mökkiniemi oli taas vapauden valtakunta, ja koirat puuhailivat mitä lystäsivät. Rouskuttivat keppejä, kahlailivat, juoksentelivat, riehuivat, veneilivät, herkuttelivat.


Susu lähti perjantaina kotiin palatakseen taas jonkin ajan päästä.
Rentouttavan viikonlopun mojova päätös olivat hieman aivopähkinää tarjonneet nose work -treenit Prisman parkkipaikalla. Toisin kuin ensimmäisellä kaupan parkkiksella pidetyllä kerralla, nyt eukkoset hoksasivat heti, mitä pitää tehdä. Häiriötäkin oli kyllä nyt vähemmän. Kumpikin setti oli sitä, missä nuo ovat omimmillaan, eli saa vähän kuin partoimalla etsiä hajua. Ei mitään hajuerottelulaatikoita, joista emäntä ei ymmärrä ilmaisua, ennen kuin rasioita rupeaa tassulla hosumaan ympäri pihaa.

Onko majava kotona?

Viiru löysi nopeasti sekä kompostikuivikepinoihin että ABC-mainostolpan jalustaan kätketyn hajun. Tolpan luona oli enemmän häiriöhajuja, ja Piki oli hieman epävarma. Minun pitäisi ehkä enemmän kehua ja tukea Piksua? Kesäkukkien ostajat ihmettelivät touhujamme ja hihkuvia kehujamme :)


Helteiden ja kesän saapumisen kunniaksi Pikin tyylikäs luumunvärinen jumpperi saapui. Ennestään meillä olikin jo chic lianvärinen pusakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti